Årets første Seminar & Bar løber af stablen onsdag den 2. marts – endda den første med Autors nye navn! Vælg mellem fire spændende seminarer og mød dine musikkolleger til god mad, bar og lidt livemusik med M. Rexen.

Autor har årets første Seminar & Bar – og den allerførste med vores nye navn! Det skal fejres, og I er alle inviteret med til masser af spændende oplæg, god mad og en masse søde kolleger.

M. Rexen. Foto: Wonderwhy PR

Der er seminarer og workshops fra kl. 16.30-18.30, og derefter er der mad, bar og musik fra 18.30.

M. Rexen – alias Harmony Gilgamesh alias Michael Rexen spiller noget af sin nye musik for os ud på aftenen. Han holder også et af dagens seminarer. Læs mere nedenfor.

Det hele foregår hos Autor på Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.

Vi tilbyder fire forskellige seminarer – læs mere om den længere nede på siden… Du kan vælge mellem:

1) Autors Sangskrivercirkler
Marc Facchini er vært for et nyt fællesskab, hvor man som sangskriver og komponist kan præsentere sin musik for nye og gamle kolleger fra forskellige alderstrin-og genrer.

2) Live for børn: En talk om markedet for børnemusik
Booker David Nejrup og musiker Benita Haastrup vil fortælle om deres arbejde med musik for børn – både bagved og på scenen.

3) Det gode like: Skab troværdighed med sociale medier
Signe Tobiassen giver konkrete tips til sociale medier og lægger op til debat om, hvordan du bruger dem uden at gå på kompromis med sin egen integritet.

4) M. Rexen: NFT – unikke digitale kunstværker
Sanger og sangskriver M. Rexen fortæller om at skabe NTF’er – unikke digitale kunstværker – og om rejsen derhen.

Autors Sangskrivercirkler

På mange opfordringer sætter vi nu et nyt fællesskab i søen, hvor man som sangskriver og komponist kan præsentere sin musik for nye og gamle kolleger fra forskellige alderstrin-og genrer. Autors Sangskrivercirkler er en mulighed for at mødes og blive inspireret af ligesindede.

Rent praktisk vil du blive sat sammen med tre andre sangskrivere, og derefter vil alle præsentere et stykke musik, de har skabt, og derefter få gruppens umiddelbare reaktion på det. Man må selv om, om man vil opføre musikken live med medbragt instrument eller spille den over et anlæg – vi sørger for, at der er en bluetooth højtaler til alle sessions. Formålet er at give hovedpersonen så mange nye muligheder som muligt til at udvikle sit materiale og sit generelle udtryk. OBS: Hvis din komposition indeholder tekst, så medbring venligst fire udprintede eksemplarer af teksten.

Det er sangskriver og sanger Marc Facchini, der er vært for Autors Sangskrivercirkler.

Live for børn: markedet for børnemusik

Mange musikere og sangskrivere forestiller sig ikke, at deres musik egner sig til børn – men de er tit det mest åbne og fordomsfri publikum, man kan få. Du har muligheden for at spille for en masse entusiastiske mennesker, få en masse koncerter i kalenderen og være færdig med koncerten kl. 13 om eftermiddagen.

Benita Haastrup PR-foto

Booker David Nejrup og musiker og komponist Benita Haastrup vil fortælle om deres arbejde med musik for børn – både bagved og på scenen. Dette oplæg er en inspiration til de musikere, der leger med tanken om at skabe en profil og et repertoire for børn.

David Neirup har skabt foreningen Live for Børn og har i mange år stået for booking, markedsføring og afvikling af koncerter for børn. Benita Haastrup har spillet over 1000 koncerter for børn og har haft held til at skabe det samme musik til både børn og voksne, hvor kun formidlingen af musikken ændrer sig.

Så hvis du eller dit band leger med tanken om at skabe en profil og et repertoire for børn, er dette et oplæg for dig. Måske ligger det lige til højrebenet at konvertere jeres nuværende repertoire til en børnekoncert?

det gode like: Skab troværdighed med sociale medier

Sociale medier er et vigtigt redskab, hvis du gerne vil ud med din musik, men de skal bruges på en meningsfuld måde. Ud over at komme med konkrete tips og tricks til brug af sociale medier, vil musiker Signe Tobiassen lægge op til debat om, hvordan man som musikskaber kan bruge sociale medier uden at gå på kompromis med sin egen integritet og troværdighed. 

Som tidligere bassist i Nelson Can, COO hos Musikundervisning.dk, coach, pladeselskabsejer m.m. har Signe bred erfaring med at varetage kreativitet på den mest respektfulde og økonomisk bæredygtige måde fra mange forskellige positioner i musikbranchen.

M. Rexen: NFT – unikke digitale kunstværker

Sanger og sangskriver Michael Rexen alias M. Rexen fortæller om at skabe NTF’er – unikke digitale kunstværker. Som en af de første artister i Danmark har han udgivet musik og billedkunst som NTF under pseudonymet Harmony Gilgamesh.

I det seneste år har han kørt rundt i hele Europa under lockdown i en hestetrailer bygget om til udfoldelig scene, hvor han skrev og optog et symfonisk værk på vejen. Værket udkom som NFT og som en række fysiske produkter – et kunstværk med en signeret bog om hans rejser og dybere forklaringer på tankerne bag albummet. I dette seminar ser Rexen nærmere på NFT’er som fænomen samt fortæller om sit eget projekt fra et coronanedlukket Europa.

Arrangementet er gratis at deltage i og åbent for alle interesserede musikskabere. Du skal bare tilmelde dig via linket nedenfor.

Kommer du langvejs fra, kan du i mange tilfælde få dækket dine transportudgifter ved valg af billigste transportmiddel. Læs mere her.

Seminar & Bar bliver til med midler fra Copydan.

TILMELD DIG