Rabatter

Som medlem af Autor kan du både få forskellige rabatter og transportrefusion ved deltagelse i mange af vores arrangementer.

Under menupunktet Karriere er der også en lang række andre tilbud eksklusivt for Autors medlemmer.

Hotel

Et hotelværelse med to senge og et stort vindue, tilgængeligt med rabat for medlemmer.

Som medlem af Autor kan du få rabat på 11 hoteller i København og Aarhus via Arp Hansen. Læs mere om rabatten.

billeje

En varebil, der kører ned ad en naturskøn vej ved siden af en malerisk flod, og tilbyder den ultimative "medlemsfordel"-oplevelse.

Som Autor-medlem kan du få 10 % rabat på billeje hos det landsdækkende biludlejningsfirma Oscar. Bilerne kan afhentes over hele Danmark, og Oscar udlejer også mange minibusser, perfekt til tour.

Læs mere og få rabat.

Stregkode til udgivelse

Du har mulighed for at få tilsendt stregkoder til at sætte på dine cd’er. Kontakt os for mere info.

Mix og mastering

I samarbejde med Varibeat tilbyder vi 20 % rabat (på slutfaktura ex. moms) på mix og mastering.

Husk at oplyse, at du er medlem af Autor.

Besøg Varibeat.

pr-fotos

Fotograf Mads Fisker tilbyder pakker med flotte, opdaterede og personlige pressefotos til Autors medlemmer for 1.600 kr. (inkl moms) for tre færdige fotos. Mads tilbyder også koncert- eller studiefotos.

I sommeren/start-efterår 2023 tilbyder Autor og Mads Fisker denne fotopakke med tre billeder for kun 1.000 kr. for Autors-medlemmer – først til mølle! Læs mere her.

spot festival

Foto: Morten Rygaard/SPOT Festival

Rabat på SPOT Festival for Autors medlemmer

Autor og SPOT Festival tilbyder rabat på billetter til foreningens medlemmer. Det gælder både til festivalens musikprogram og den professionelle konferencedel SPOT+ med lige knap 25 % rabat.

Din akkreditering gælder naturligvis til både SPOT og SPOT+.

Læs mere om tilbuddet her.

Hjemmeside og grafisk materiale

Har du brug for at få opdateret din visuelle identitet og hjemmeside – eller har du en ny udgivelse på vej? Som medlem kan du få adgang til to unikke tilbud.

Vi har allieret os med Nicolai og Sebastian, de to grafiske designere, der i 2020 hjalp os med at opdatere vores visuelle identitet og hjemmeside. Nu står de klar til at hjælpe dig. 

Læs mere her.

smashhaus: din musik til film og tv

SmashHaus tilbyder muligheden for, at din musik kan blive pitchet til brug i fx film og tv-serier. SmashHaus er et amerikansk site, der sætter musikskabere i kontakt med produktionsselskaber, så man som komponist får mulighed for at præsentere sin musik direkte til store film-, produktions- og streamingselskaber.

Gennem Autors partnerskab med SmashHaus tilbyder vi tre måneders premium medlemskab af SmashHaus.

Læs mere

Kulturmonitor

Få abonnement på det digitale nyhedsmedie Kulturmonitor, og hold dig orienteret om, hvad der foregår i musik- og kulturbranchen.

Om Kulturmonitor

Hvad viser ny forskning på kulturområdet? Er der nyt fra musiklivet? Hvilke udfordringer bokser kulturarbejdere med? Det digitale nyhedsmedie Kulturmonitor sætter hver dag spot på dagsordenen i kulturbranchen og leverer nyheder, debatindlæg og analyser om musik, film, scene, kunst, litteratur og kulturpolitik.

Kulturmonitor er et redaktionelt uafhængigt medie, hvis hovedformål er at orientere, inspirere og styrke dansk kulturliv, dets aktører og beslutningstagere.

Et månedligt abonnement på Kulturmonitor koster normalt 299 kr. + moms. Men som medlem hos os, kan du få et månedsabonnement for kun 99 kr. + moms. –Rabatterne er større, hvis du køber et halvårs- eller helårsabonnement.

juicebox: studieleje, produktion m.m.

Læs mere om samarbejdet og rabatten hos Juicebox her.

by:larm i oslo

Som medlem af Autor kan du få rabat på både festival- og konferencedelen på den toneangivende norske branchefestival 14.-16. september 2023.

Læs mere her.

TRANSPORTREFUSION

Du kan som Autor-medlem få refunderet dine transportomkostninger til Autors generalforsamlinger, Kodas generalforsamlinger og Autors årlige Hædersprisfest.

Du kan også få transportrefusion, hvis du deltager i et af vores netværk og rejser mere end 120 km. for at være med.

Krav: Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til autor@autor.dk

Der ydes ikke transportrefusion til camps og andre Autor-relaterede arrangementer, medmindre det specifikt er annonceret.