Autors Hædersprisfest 2024

Vær med til at fejre musikken og dem, der skaber den, til Autors Hædersprisfest 2024 den 4. september på H15 i København. Anders Bøtter er vært, og Una Skott leder aftenens band.

Endnu en gang hylder vi musikken i almindelighed og musikskaberne i særdeleshed til Autors Hædersprisfest 2024. Prisfesten finder sted onsdag den 4. september 2024 på H15 på Vesterbro i København. Det er intet mindre end 43. gang, vi uddeler vi hæderspriser. I år tre priser til komponister/sangskrivere, en Upcoming-pris og en Bag-om-musikken-pris.

Radiovært Anders Bøtter er aftenens hædersprisvært. Husorkestret er under ledelse af Una Skott – med Benedicte Pierleoni, Frank Hasselstrøm og Johnny Stage. Una og bandet får besøg på scenen af en række solister, som fortolker hædersprismodtagernes musik.


Autors Hædersprisfest

  • Onsdag den 4. september 2024
  • Døre & drinks kl. 19. Showstart kl. 20
  • Det sker på H15, Halmtorvet 15, 1700 København V

Tilmelding

For at deltage i hædersprisfesten, skal du være medlem af Koda og tilmelde dig på forhånd via linket nederst på siden. Der er et begrænset antal pladser, så det er først til mølle! Når der er fyldt op, opretter vi en venteliste.

Vi glæder os til at se dig!

Rejser du fra fx Jylland eller Fyn for at være med til hædersprisfesten, kan du få transportudgiften refunderet. Se detaljer under Transportrefusion.

Hæderspriserne uddeles via Autors midler fra Koda Kultur.

tilmeld dig
Koda Kultur 2021-logoet for støttepuljer.