Autors Morgensession: Din guide til strygere i pop og rock

Autor fortsætter rækken af spændende oplæg for de morgenfriske tirsdag den 6. juni kl. 9 med Mette Dahl Kristensen fra Who Killed Bambi.

Vær med, når vi starter dagen med musikfagligt oplæg og morgenkaffe tirsdag den 6. juni 2023 kl. kl. 9-10.30 i København. Denne gang med besøg af komponist, arrangør og violinist Mette Dahl Kristensen fra Who Killed Bambi.

Mette Dahl Kristensen. PR-foto.

Mette Dahl Kristensen vil i sit oplæg udforske strygerlyden og lytte til forskellige måder at bruge strygerne på i populærmusikken. Hun vil også komme omkring forskellige arrangementsteknikker, og tale om hvilken rolle strygere kan udfylde. Så hvis du går med tanken om at få strygere ind over din musik og gerne vil have en indføring, er dette dit oplæg!

Mette har siden 2009 spillet med i det anmelderroste strygerensemble Who Killed Bambi, der har har spillet på alle landets større festivaler, samt flere TV-produktioner med artister som Rod Stewart, Father John Misty, Mads Langer, Oh Land, Pernille Rosendahl, Teitur m.fl.  Hun har også som arrangør af strygere samarbejdet med artister som Steffen Brandt, Thomas Helmig, Søren Huss, Jenny Wilson, Eivør, Ane Brun foruden en række værker som komponist. 

Her er en playliste man kan lytte til inden oplægget, hvis man skulle få lyst.

Denne Morgensession foregår tirsdag den 6. juni kl. 9-10.30 2023 på Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.

Se begivenheden på Facebook.

Det er gratis at deltage for alle Koda-medlemmer, bare tilmeld dig på forhånd via link nederst på denne side.

om Autors Morgensession

Autors Morgensession er musikfaglige oplæg, hvor du kan få indblik i arbejdsmetoderne hos markante komponister, sangskrivere, producere og branchefolk. Uanset om du søger kreativ inspiration eller er nysgerrig på nye trends, er morgensessioner en god mulighed for at netværke med andre komponister og lære af nogle af de bedste i branchen.

Vi byder på en kop kaffe, mens du dykker ned i faglige oplæg lige fra tips til strygerarrangementer, indspilningsrutiner fra de bedste producere, oplæg fra andre stilarter til udforskning af nye trends inden for elektronisk musik. Vores morgensessioner vil efterlade dig med et væld af viden og ideer til at give næring til dine egne musikalske projekter.

tilmeld dig

Arrangementet bliver til via Autors midler fra Koda Kultur.