Autors Morgensession med Ganger

Til Morgensession tirsdag den 10. oktober kl. 9-10.30 får vi besøg af Mille og Ninna fra bandet Ganger. De fortæller om Gangers kollektive kreative proces og om at drive pladeselskabet Yachtvej. 

Autor fortsætter rækken af inspirerende oplæg for de morgenfriske tirsdag den 10. oktober 2023 kl. 9-10.30 med Mille Mejer Djernæs Christensen og Ninna Lundberg fra gruppen Ganger.

Mille og Ninna vil fortælle om Gangers proces – fra tilblivelsen af musikken til den fælles formidling og fremførelse på scenen. De vil bl.a. komme ind på den kollektive skabelsesproces, og hvordan de er gået til det at være fælles om at formidle én persons historie og tekster.

Ganger og Yachtvej

Det dansksprogede indiepop/rock-band Ganger består af Mille Mejer Djernæs Christensen, Ninna Lundberg, Thomas Bach Skaarup og Andreas Campbell. De står bag “Mørktropisk”-trilogien med albummene Mørk, Tro og senest, her i 2023, Pisk. Bandet vandt P3 Talentet til P3 Guld 2020, og albummet Tro blev bl.a. kåret til Årets Danske Album af Soundvenue i 2020. De har indtaget scener som Store Vega og Train, og i sommer optrådte de på Roskilde Festivals Arena-scene.

Ganger er samtidig et selvudgivende kollektiv, som står bag det succesfulde pladeselskab Yachtvej, der præsenterer artister på de største danske festivaler og høster roser i Danmarks største medier. Bl.a. udgiver de musik af Gents og Dayyani.

I Autor satte vi fokus på Ganger ifm. uddelingen af sidste års arbejdslegater. Her fortalte sangskriver Thomas Bach Skaarup lidt om det projekt, der skulle blive til Pisk.

Ganger: “Bye Bye” live fra Roskilde Festival 2023

om autors morgensession

Autors Morgensession er musikfaglige oplæg, hvor du kan få indblik i arbejdsmetoderne hos markante komponister, sangskrivere, producere og branchefolk. Uanset om du søger kreativ inspiration eller er nysgerrig på nye trends, er morgensessioner en god mulighed for at netværke med andre komponister og lære af nogle af de bedste i branchen.

Tidligere Morgensessions har haft besøg af Signe Svendsen, Mette Dahl Kristensen (Who Killed Bambi), Frederik Thaae og Pernille Rosendahl.

Denne Morgensession foregår tirsdag den 10. oktober 2023 kl. 9-10.30 på Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.

Det er gratis at deltage for alle Koda-medlemmer, bare tilmeld dig på forhånd.

Arrangementet bliver til via Autors midler fra Koda Kultur.

tilmeld dig
Autors Morgensession med Pernille Rosendahl tirsdag den 5. september kl. 9.