Autors Morgensession med Girls in Airports

Til Morgensession tirsdag den 11. juni kl. 9, får vi besøg af Martin Stender og Victor Dybbroe fra indie-jazz-bandet Girls in Airports, som fortæller om international karriere og kollektiv musikskabelse.

Autor fortsætter rækken af spændende oplæg for de morgenfriske tirsdag den 11. juni 2024 kl. 9.00-10.30 i København med to af Girls in Airports’ bandmedlemmer, Martin Stender og Victor Dybbroe.

Girls in Airports

Bandet har eksisteret siden 2009 og har otte album i bagagen. Efter bandet modtog en DMA for årets crossover-projekt i 2010, tog den nationale og internationale karriere fart, og musikken har siden bragt dem til Brasilien, USA og Asien.

Som noget nyt har gruppen kastet sig ud i samarbejder med Lucky Lo, Mariam the Believer, Teitur og Halvcirkel, hvoraf de to sidstnævnte har resulteret i album, der udgives i 2024 og 2025. 2024 byder også på koncerter i bandets fokusterritorier: Tyskland og Skandinavien.

Martin Stender og Victor Dybbroe

Ud over grundideer og skitser til musikken i Girls in Airports, skriver Martin Stender også musik til gruppen Night Repair, samt duoen A15, der netop har udgivet album og følger op med turné i Færøerne i år.

Victor Dybbroe er en del af gruppen Mesmer, der i foråret 2024 har skabt musik til udstillingen Aware på Dansk Arkitektur Center. Desuden gennemkomponerer Victor stykker for trommekvartetten Blomsten, der senest har udgivet albummet Pladsen.

De to vil fortælle om deres kultur for at skabe kollektivt, samt hvordan gruppen arbejder med at udvikle sig og holde sammen over halvandet årti. Victor og Martin spiller eksempler fra det kommende album med Teitur, samt dugfriske kompositioner, der skal indspilles i juni.

om morgensession

Autors Morgensession er musikfaglige oplæg, hvor du kan få indblik i arbejdsmetoderne hos markante komponister, sangskrivere, producere og branchefolk. Uanset om du søger kreativ inspiration eller er nysgerrig på nye trends, er morgensessioner en god mulighed for at netværke med andre komponister og lære af nogle af de bedste i branchen.

Tidligere Morgensessions har haft besøg af Signe Svendsen, Mette Dahl Kristensen (Who Killed Bambi), Frederik Thaae, Pernille Rosendahl, Dodo Gad, Ganger, Angående Mig og Rasmus Stolberg (Efterklang).

Denne Morgensession foregår tirsdag den 11. juni kl. 9.00-10.30 på Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.

Det er gratis at deltage for alle Koda-medlemmer, bare tilmeld dig på forhånd. 

Arrangementet bliver til via Autors midler fra Koda Kultur.

tilmeld dig
Koda Kultur 2021-logoet for støttepuljer.