Nyt netværk: Autors Sangskrivercirkler

Efterspørgslen på et fællesskab, hvor sangskrivere kan mødes om nyskrevet musik har været så stor, at vi nu lancerer Autors Sangskrivercirkler som netværk fra 7. juni.

To gange har vi præsenteret Sangskrivercirkler til Autors Seminar & Bar som et af de valgfri seminarer. Det har været en stor succes, og efterspørgslen på grupper, hvor man kan dele sin musik og få feedback er stor. Derfor bliver Autors Sangskrivercirkler nu et nyt, selvstændigt netværk.

Marc Facchini er vært for Autors Sangskrivercirkler. Foto: Mads Ogstrup

Vær med tirsdag den 7. juni kl. 16.30-18.30, når netværket mødes hos Autor på Lautrupsgade 9 i København.

Autors Sangskrivercirkler er et rum, hvor man som sangskriver og komponist kan præsentere sin musik for nye og gamle kolleger fra forskellige alderstrin og genrer. En mulighed for at mødes og blive inspireret af ligesindede. Formålet er at give hovedpersonen så mange nye muligheder som muligt, for at udvikle sit materiale og sit generelle udtryk.

Praktisk

Rent praktisk vil du blive sat sammen med tre andre sangskrivere. Derefter vil alle præsentere et stykke musik, de har skabt, og derefter få gruppens umiddelbare reaktion på det. Man bestemmer selv, om man vil opføre musikken live med medbragt instrument eller spille den over et anlæg – vi sørger for, at der er en højtaler til alle sessions. Sangskriver Marc Facchini er vært for Autors Sangskrivercirkler.

OBS: For at få det optimale ud af sessionerne, anbefales det, at du tager en sang med, som endnu ikke er helt færdig. Hvis din komposition indeholder tekst, så medbring venligst fire udprintede eksemplarer af teksten.

Hvad: Autors Sangskrivercirkler
Hvornår: Tirsdag den 7. juni 2022 kl. 16.30-18.30.
Hvor: Hos Autor, Lautrupsgade 9, 5. sal, 2100 København Ø.
Hvem: Alle interesserede sangskrivere/komponister, som er medlem af Koda, kan gratis deltage. Tilmelding krævet.

Tilmeld dig