Den 26. november præsenterer Kresten Osgood pianisten Ben Besiakov i Koncertkirken i København.

Ben Besiakov er autodidakt musiker og én af de mest personlige jazzpianister på den danske scene. Hans kompositioner er fyldt med detaljer, der åbenbarer sig for dem, der lytter efter.

Besiakovs karriere spænder over knap 40 år. I de tidlige år spillede han i ungdomsbandet Buki Yamaz med Jesper Thilo, Aske Jacobi, Cæcilie Norby og Bent Jædig. Herudover har han spillet med en lang række af internationale jazzmusikere. Osgood har selv spillet med Ben de sidste 20 år og vil bl.a. spørge ind til, hvordan det kan lade sig gøre at spille så kompromisløst og overleve som professionel i snart 40 år.

Der vil blive serveret en gratis drink til alle deltagere med mulighed for at købe mere.

Tid: torsdag 26. november 2020 kl. 15:00
Sted: Koncertkirken, Blågårds Plads 6A, 2200 København
Tilmelding: skriv til Kresten Osgood på osgood@funky.dk

Deltagelse er gratis for medlemmer af DJBFA og/eller Koda. Grundet corona er der begrænsede pladser.

MERE OM BEN BESIAKOV

Som 10-årig begyndte Besiakov at spille trompet og tværfløjte og til sidst piano. Besiakov fik senere kontakt med den legendariske amerikanske saxofonist Ben Webster, som blev hans mentor, og i mange år gik Besiakov derfor under navnet “Little Ben”.

Han havde sit første professionelle job som pianist som 15-årig i Jazzhus Montmartre i 1971. Det er altså en næsten 40 år lang karriere, som vi skal høre om.

transportrefusion

Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i arrangementer i DJBFA’s netværk, hvis man bor (og skal rejse) mere end 120 km. væk.

Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

Se alle DJBFA’s netværk

Netværket bliver til med midler fra Koda Kultur