Camp West er for kvindelige sangskrivere, producere og topliners. Campen finder sted i Aarhus og har to hovedformål: at bidrage til at fremme den kvindelige repræsentation i den danske musikbranche og at skabe musik på et højt niveau, der kan afsættes i branchen. Helt konkret vil deltagerne ved denne camp pitche sange direkte til Lis Sørensen og til artisten Elba.

Hvornår: 16.-21. november 2020
Hvor: Promus, Vester Allé 15, Aarhus
Frist: 8. oktober 2020 kl. 23:59
Antal deltagere: 12 pladser (hhv. fire producere, sangskrivere og topliners)

Tre kvinder i et optagestudie med en bærbar computer, der arbejder på deres musikprojekter.
Urban Camp Camp West DJBFA
Urban Camp Camp West DJBFA
Urban Camp Camp West DJBFA

Om Camp West

Med Camp West sætter vi rammerne for et opmuntrende og motiverende arbejdsmiljø i Promus’ studier i Aarhus Centrum. Ugens fokus er direkte pitch til Lis Sørensen og upcoming kunstner Elba.

Pitchet til Lis Sørensen er med fokus på et nyt album, hun er ved at skrive. Elba lukkede Roskilde Festivals Countdown-scene i 2019 og har ligget i rotation på P3 med sangen 700 Angels. Hun arbejder i øjeblikket med lyd, produktion og sange i samme stil.

Campen åbner med, at Lis kommer forbi med et brief og inspiration til deltagerne. De sidste to dage vil Elba komme forbi, briefe og sidde med til sessions.

Campen strækker sig fra mandag til lørdag, og undervejs vil deltagerne få feedback på sangene fra de to artister.

Campen er for dig, som:
  • Er kvindelig (eller definerer dig som kvinde) producer, sangskriver eller topliner med et professionelt mål for øje inden for populærmusik.

  • Ønsker at indgå i en intensiv skabelsesproces med ligesindede stærke kvindelige sangskrivere, producere og topliners i et opmuntrende arbejdsmiljø.

  • Ønsker at arbejde i intensive sessions med det konkrete mål for øje at skabe sange, der er på niveau og af stilmæssig relevans til pitch til Lis Sørensen og Elba.
Co-write på campen

De 12 deltagere fordeles i grupper af tre: hhv. producer, sangskriver og topliner. Grupperne sammensættes af camplederen fra dag til dag, hvilket giver mulighed for at afprøve forskellige samarbejder og lære hinanden at kende. Hver session afsluttes med en fælles lyttesession om aftenen.

Info om oplæg på campen kommer snart

Praktisk info

Hvornår: 16.-21. november 2020
Hvor: Promus, Vester Allé 15, Aarhus. Deltagere, der ikke bor i Aarhus, kan få dækket deres overnatning af DJBFA.

DJBFA og Kodas Kulturelle Midler afholder hovedparten af udgifterne i forbindelse med din deltagelse, så hver deltager skal kun betale 500 kr. i egenbetaling. Der bliver serveret morgenmad, frokost og aftensmad hver dag.

Forløbet er organiseret af DJBFA og Ida Kudo (projektleder på kvindecampen Urban Camp). Hun er projektleder på campen og vil være med alle dage.

Der er stillet studier til rådighed 24 timer i døgnet, så deltagerne kan vælge at arbejde med deres sange, ud over programtiderne, hvis de har lyst til det.

Du skal medbringe din laptop, instrument eller andet, som du skal bruge til at co-write og derudover hørebøffer og popfilter (jf. corona-restriktioner).

I ugerne op til opholdet vil der blive afholdt et infomøde, som du bedes deltage i.

Sådan søger du

Du skal være medlem af DJBFA og/eller af Koda for at ansøge. Du ansøger via Koda Kulturs ansøgningssystem, hvor du logger ind med Nem-ID. Vælg Arbejdsophold og Camp West. Til ansøgningen skal du uploade/sende disse ting:

  • En kort ansøgning på ca. en kvart side. Her begrunder du, hvorfor netop du skal med på campen. Du bedes også skrive, om du er producer, sangskriver, topliner eller crossover producer-sangskriver (f.eks. artist, der producerer til eget projekt og gerne vil blive bedre til at producere for andre).

  • En minibiografi/CV (pdf). Husk links til artistprofiler (Facebook, Instagram, hjemmeside eller lignende, der repræsenterer dit virke).

  • Tre musiknumre (mp3 eller m4a), som du har været med til at skrive (du kan enten uploade eller linke til dem på et offentligt tilgængeligt site, men ikke streamingtjeneste). Husk at skrive i kommentarer til lydfilerne eller som del af din ansøgning, hvad din rolle er på de respektive numre. Præcis hvad/hvor meget er du skaber på i lydeksemplerne?

  • Valgfrit: Du kan også vedhæfte sangtekster og pressefoto, hvis du vil.

Det anbefales at lave sin ansøgning i god tid inden ansøgningsfristen, så der er tid til at få teknisk hjælp fra sekretariatet, hvis du har brug for det.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge. I vurderingen bliver der lagt vægt på talent, originalitet og professionalisme.

Udvælgelsen af de 12 deltagere vil ske i samråd med Magnus Österwall.

Ansøgningsfrist: Torsdag den 8. oktober 2020 kl. 23.59.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til Camp West, er du velkommen til at kontakte campens projektleder Ida Kudo på idakudo@gmail.com.

Har du tekniske problemer i ansøgningssystemet? Så kan du kontakte Koda Kultur på kodakultur@koda.dk

Ansøg her

Urban Camp bliver til med midler fra Koda Kultur