Collab Scandinavia 2023

Sangskrivningscampen Collab Scandinavia den 20.-23. november i København skaber mulighed for samarbejder mellem danske, norske og svenske musikskabere. Ansøgningsfrist 25. oktober.

NB. Ansøgningsfristen er forlænget! Ansøg senest onsdag den 25. oktober kl. 23.59.

Collab Scandinavia er en sangskrivningscamp i København arrangeret af GL Music, Made Management (NO) og Paperclip (NO) i samarbejde med Autor for at forstærke skandinaviske sangskrivere, producere og artisters relationer på tværs af Norge, Sverige og Danmark. Konkrete artister fra de tre lande vil deltage på campen.

Fra den 20.-23. november 2023 vil Collab Scandinavia blive afholdt i GL Musics studier i København med sangskrivere, producere og artister fra Skandinavien. Målet med campen er at skabe mulighed for samarbejde mellem skandinaviske sangskrivere, producere og artister. Derfor vil der være et fokus på at have mindst én repræsentant fra hvert land til hver session. Vi søger nu otte deltagere fra Danmark, og alle medlemmer af Koda kan ansøge.

Skandinavisk potentiale

På Collab Scandinavia vil der være fokus på, at sangene skal skrives på “skandinavisk”. Det vil sige, at der vil blive skrevet sange, hvor der eksempelvis synges på både dansk og svensk eller dansk og norsk. På denne måde vil sangene få større chancer for at passere landegrænserne i Skandinavien og opnå et bredere publikum, som det fx er tilfældet med samarbejdet mellem Tobias Rahim og Victor Leksell, der præsenterede “Stor Mand” som “Stor Man” på svensk for et svensk publikum.

Det overordnede mål for Collab Scandinavia er at bringe skandinaviske sangskrivere top-of-mind for pladeselskaberne. Collab Scandinavia skal være en platform for skandinaviske sangskrivere, producere og artister, der skal kunne fungere som en bro til de forskellige markeder eller som en forstærkning af deres nuværende forretning, afhængigt af hvor etablerede de er i det specifikke territorium.

GL Music, Autor og vores samarbejdspartnere på campen tror på, at der er meget mere at hente i det tværskandinaviske samarbejde, end man hidtil har formået at forløse. Potentialet for at arbejde mere sammen i Skandinavian er enormt, og det vil vi gerne fremme med Collab Scandinavia.

Før coronapandemien løb den første udgave af Collab Scandinavia af stablen med deltagere som Dagny (Kygo, Katy Perry), Cutfather, Benjamin Ingrosso, Jesper Jenset, Barbara Moleko, Wafande, Fridolin Nordsø, Sam Crow (Zara Larsson, Icona Pop), Kasper Larsen, Boye & Sigvardt, Felix Sandman m.fl.

fakta om campen

Autor for Koda Kultur afholder hovedparten af udgifterne i forbindelse med din deltagelse, så hver deltager skal kun betale 500 kr. i egenbetaling. Inkl. mad i dagens løb og hotel, hvis der er behov for det. Torsdag aften afsluttes campen med en fælles netværksmiddag og lyttesession.

Forløbet er organiseret af GL Music og Autor. Vi opfordrer både sangskrivere, toplinere og folk med producerkompetencer til at søge.

Har du spørgsmål til campen, er du velkommen til at kontakte Johannes fra GL Music på johannes.bruun@glmusic.dk 

Hvad: Sangskrivningcampen Collab Scandinavia 2023
Hvornår: 20.-23. november 2023
Hvor:
GL Music, Gørtlervej 4, 1. sal, 2400 København
Ansøgningsfrist: Oprindelig ansøgningsfrist var mandag den 9. oktober. Det er senere blevet forlænget til 25. oktober 2023 kl. 23.59!
Svar: Alle ansøgere får svar senest den 31. oktober.

sådan søger du

Alle interesserede Koda-medlemmer kan ansøge uanset alder, køn, musikalsk baggrund m.m.

Du ansøger via Koda Kulturs ansøgningssystem, hvor du logger ind med Nem-ID. Vælg Arbejdsophold og “Collab Scandinavia”. Til ansøgningen skal du uploade/sende disse ting:

  • En kort ansøgning på ca. en kvart side. Her begrunder du, hvorfor netop du skal med på campen. Skriv også, om du forestiller dig at deltage som producer, sangskriver eller topliner (eller lidt af det hele måske).
  • En minibiografi/CV (pdf).
  • Tre musiknumre (mp3 eller m4a), som du har været med til at skrive. Husk at skrive i kommentarer til lydfilerne eller som del af din ansøgning, hvad din rolle er på numrene.
  • Valgfrit: Du kan også vedhæfte sangtekster og pressefoto, hvis du vil.

Det anbefales at lave din ansøgning i god tid inden ansøgningsfristen, så der er tid til at få teknisk bistand, hvis du har brug for det.

ansøg her