Medlemskab af DJBFA bliver sat ned til 1000 kr. årligt, coaching bliver gratis for DJBFA-medlemmer, og der er også godt nyt om vores egne refugier.

Januar kan være en særdeles tung og grå måned måned – og en hård én af slagsen for pengepungen. DJBFA gør det hele lidt lysere med nye priser på kontingent, coaching og vores egne refugier.

Det har hidtil kostet 1200 kr. om året at være medlem af DJBFA. Kontingentet er nu sat ned til 1000 kr. Læs om de mange fordele ved at være medlem her.

Overvejer du et coachingforløb for at styrke din karriere? Så er der godt nyt: For Koda-medlemmer koster dette nu kun 350 kr., og hvis du er medlem af DJBFA, er det ganske gratis.

Er tiden kommet til at trække sig tilbage og arbejde på nye sange? Vores refugier i Berlin og på Samsø er nu blevet endnu billigere med en egenbetaling på 500 kr. Du kan søge om refugier i andet halvår af 2020 mellem 1. februar og 1. april.

Det hurtige overblik

  • Kontingent bliver sat ned til 1.000 kr. for et år (tidligere 1.200 kr.)
  • Coaching er nu gratis for DJBFA-medlemmer. For andre Koda-medlemmer er prisen sat ned til 350 kr. (tidligere 500 kr.).
  • Egenbetalingen for DJBFA’s refugier i Berlin og på Samsø er nu 500 kr. (tidligere 1.000 kr.)

Foto (colourbox.dk): Samsø-refugiet er nu blevet endnu mere overkommeligt økonomisk.