DJBFA har lavet en rabataftale med Juicebox for alle DJBFA’s medlemmer. Juicebox tilbyder nem adgang til lydstudier og til at booke professionelle til produktion og mix & master.

Musikskabelse er en lang proces, og som upcoming musiker kan det være svært at finde op og ned i det hele. Hvordan finder du et studie? Hvordan booker du det og finder ud af, om studiet har det, du skal bruge? Hvis du ikke selv kan producere, hvor finder du så en producer? Du har gjort, hvad du kan for at gøre sangen færdig, så nu skal den til mix og master, men hvad er det egentlig? Og hvad koster det? 

Hos Juicebox får du et overblik over Lydstudier, Producere, Mix & Master samt snart også Sangskrivere, som du nemt kan kontakte, forhandle og samarbejde med. Du kan skabe dig et overblik over, hvad ting koster i branchen. Du kan se, hvem fx de tilmeldte producere har arbejdet sammen med før. Du kan se, hvad de tilbyder, og du kan læse om, hvem de er. Og så kan du betale dem gennem Juicebox’ sikre betalingssystem.

Hvis du har et lydstudie, er producer, laver mix og mastering, kan du også lave en profil som udbyder. Det kan du også i den helt nye kategori Sangskrivere, hvor du kan oprette en profil og måske blive hyret til sangskrivning af andre brugere.

Tjek Juicebox’ platform her.

Få rabat på medlemskab af Juicebox

Din rabat som medlem af DJBFA: Halv pris på Pro-abonnement, og de første tre måneder er gratis (værdi: 447 kr).

Se Juicebox-medlemskaberne her.

For at modtage din rabat, skal du blot lave en profil, og herefter sende en mail til support@juicebox.dk, hvor du nævner, at du er medlem af DJBFA i din beskrivelse. Så tager Juicebox sig af resten.

Hvad er juicebox?

Juicebox er en brugerbaseret handelsplatform for studieudlejning og musikproduktion, hvor de forbinder musikere/musikskabere og serviceudbydere i musikbranchen. 

Du kan som musiker finde præcis den professionelle hjælp du mangler til at færdiggøre din musik, og Juicebox præsenterer lige nu både Producere, Mix & Mastere og Lydstudier, som kan bookes og betales direkte igennem Juicebox.

Som serviceudbyder kan du nemt oprette en profil og blive kontaktet direkte af musikere som leder efter netop dine færdigheder og kompetencer.

Hvem er juicebox for?

Juicebox er for musikere og musikskabere, som leder efter dedikerede og dygtige serviceudbydere i musikbranchen, som kan hjælpe dem med forskellige dele af musikskabelse, eller som har brug for at leje et lydstudie på timebasis. 

Hvis du er Producer, Mix & Master eller har et Lydstudie, du gerne vil leje ud, så kan du oprette dig gratis på Juicebox, tilbyde din service eller udleje dit lydstudie, og blive booket direkte af interesserede musikere. Som DJBFA-medlem kan du endda blive en af de første sangskrivere derinde i den helt nye Sangskriver-kategori.

hvordan fungerer juicebox?

Sådan fungerer Juicebox:

  1. Sangskrivere, Producere, Mix & Mastere og Lydstudie-ejere kan oprette sig gratis som bruger på Juicebox.dk. Interesserede musikere kan finde og filtrerer i listen af serviceudbydere indtil de finder den helt rigtige person.
  2. Anmod herefter om at booke den ønskede serviceudbyder eller Lydstudie ved at angive en titel, foreslå en pris og deadline, give en beskrivelse af opgaven samt vælge hvilken type service det er du vil booke.
  3. Herefter skal man i forhandling med serviceudbyderen blive enige om vilkårene for opgaven, og her kan i både skrive og videochatte. Når dette er accepteret af begge parter, betaler du for opgaven med det samme, og serviceudbydere kan herefter begynde sit arbejde. Serviceudbyderen modtager først sine penge EFTER opgaven er færdiggjort, og Juicebox holder derfor pengene indtil da. Her kan opgaven heller ikke igangsættes før opgaven er betalt for. Begge parter er dermed garanteret sikker betaling.
  4. Inden opgaven er færdig kan dig og serviceudbydere skrive og videochatte med hinanden, samt sende lydfiler og billeder.
  5. Når begge parter er tilfredse med resultatet, afslutter I opgaven, og serviceudbyderen vil modtage sin hyre og du vil modtage dine filer, eller du kan bruge studiet på baggrund af den aftale I har lavet. Her er det vigtigt at I giver en skriftlig samt en stjerne-baseret vurdering af hinanden og arbejdsforløbet. Gode anmeldelser er vigtige for begge parter da serviceudbydere vil blive rangeret højere samt blive booket oftere, og serviceudbydere vil gerne arbejde sammen med musikere som andre har været glade for at arbejde sammen med.