Vær med i en af de mest ambitiøse writing camps i København i efteråret, hvor målet er at skrive nye sange til artisten og sangskriveren Mags.

Efter stor succes i 2019 kører samarbejdet mellem DJBFA og RMC (Rytmisk Musikkonservatorium) videre i 2020. Campen bringer studerende og mere erfarne sangskrivere sammen om at skrive til en konkret artist. Artisten i 2020 er Mags, som er signet hos Warner Music og skal i gang med at lave nyt materiale til de næste udgivelser.

Der skal findes i alt 12 sangskrivere: seks fra RMC og seks pladser til ansøgere fra DJBFA og Koda Kultur. Sangskriverne fordeles i fire grupper med rotationer undervejs i de fem dage, campen varer.

Hvornår: 7.-11. september 2020
Hvor: Rytmisk Musikkonservatorium, København
Ansøgningsfrist: Mandag den 8. juni 2020 kl. 23.59.
Arrangør: DJBFA for Koda Kultur

om camp

Mags, der selv er sangskriver, er med på campen alle dage og klar til gå ind i grupperne og skrive med, prøve ting af og eventuelt synge demoer. Al musik, der bliver skrevet på campen, vil være i lige split mellem dem, der er i lokalet.

Campen ledes ligesom i 2019 af Peter Biker, der har mange års erfaring med international sangskrivning og undervisning på sangskriverlinjen på RMC. Peter Biker sammensætter grupperne og coacher under hele forløbet:

”Jeg glæder mig til at prøve det her af igen, ikke mindst fordi et stortalent som Mags har lyst til at være med. Min ambition er at skabe nogle spændende konstellationer, som kan skrive gode sange, som Mags og Warner vil udgive og – hvem ved – bliver til hits. Jeg håber, at mange vil have lyst til at være med, og jeg vil opfordre alle til at søge. Der er jo kun seks pladser for Koda-medlemmer, så et hint er, at man skal forstå og elske Mags’ univers, som kan beskrives som “Electronic Pop” med lyrisk edge, men også meget gerne være klar til at tænke nyt og visionært. Vigtigst er, at man har et tårnhøjt ambitionsniveau, er med på præmisserne og villig til at dedikere ugen til at skrive.”

Campen finder sted på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Foto: Martin Rosenauer.

DJBFA og Kodas Kulturelle Midler afholder hovedparten af udgifterne i forbindelse med din deltagelse, så hver deltager skal kun betale 500 kr. i egenbetaling. Din frokost og aftensmad bliver betalt. Rejser du mere end 45 minutter fra København H, bliver din overnatning betalt. Der må forventes lange arbejdsdage.

Forløbet er organiseret af DJBFA og RMC. Projektleder Peter Biker vil være med hele vejen igennem campen.

Du skal selv medbringe computer, instrument eller andet, som du skal bruge til at co-write, hvis du vil være sikker på, at det er der. RMC har nogle instrumenter, som kan benyttes, men de deles mellem alle deltagerne.

I ugerne op til opholdet vil der blive afholdt et informationsmøde, som du bedes deltage i.

Vi opfordrer både toplinere (melodi/tekst) og folk med producerkompetencer (tracks) til at søge. Kommer du med, får du – ud over muligheden for at skrive med Mags – udvidet dit netværk af sangskrivere og nogle super inspirerende dage.

Sådan søger du

Du skal være medlem af DJBFA og/eller af Koda for at ansøge.

Du ansøger via Koda Kulturs ansøgningssystem, hvor du logger ind med Nem-ID. Vælg Arbejdsophold og RMC Writing Camp. Til ansøgningen skal du uploade/sende disse ting:

  • En kort ansøgning på ca. en kvart side. Her begrunder du, hvorfor netop du skal med på campen.

  • En minibiografi/CV (pdf).

  • Tre musiknumre (mp3 eller m4a), som du har været med til at skrive (du kan enten uploade eller linke til dem på et offentligt tilgængeligt site, men ikke streamingtjeneste). Husk at skrive i kommentarer til lydfilerne eller som del af din ansøgning, hvad din rolle er på de respektive numre.

  • Valgfrit: Du kan også vedhæfte sangtekster og pressefoto, hvis du vil.

Det anbefales at lave sin ansøgning i god tid inden ansøgningsfristen, så der er tid til at få teknisk bistand fra sekretariatet, hvis du har brug for det.

spørgsmål

Har du spørgsmål til RMC Writing Camp, er du velkommen til at kontakte opholdets projektleder Peter Biker på peter.themelody@gmail.com.

Søg writing camp her