Vær med i en af de mest ambitiøse writing camps i København i efteråret, hvor målet er at skrive sange til artisten og sangskriveren Saso 15.-19. november 2021. Ansøg senest 4. oktober.

Efter to super vellykkede camps i 2019 og 2020 bringer DJBFA for Koda Kultur og RMC (Rytmisk Musikkonservatorium) igen i år studerende og mere erfarne sangskrivere sammen om at skrive til en konkret artist. Artisten her i tredje camp er Saso, som er signet hos Sony og skal i gang med at lave nyt materiale til sine næste udgivelser.

Der skal findes i alt 12 sangskrivere: Seks fra RMC og seks pladser til ansøgere fra DJBFA for Koda Kultur. Sangskriverne fordeles i fire grupper med rotationer undervejs i de fem dage, campen varer.

Saso alias Sarah Sophie Malmros er en dygtig sangskriver og sanger på vej frem. Hun arbejdede i første omgang sammen med Sivas og er nu, efter en række singler, aktuel debut-EP’en Men I Like. Fra EP’en er sangen “Damn” blevet den mest spillede sang på P3 i over en måned, og Sasos musik er i rotation på flere forskellige radiostationer i Danmark.

Skriv musik til en konkret artist

Saso. PR-foto.

Denne camp er noget særligt i og med, at man skriver til en konkret artist – som selv er med på campen alle dage.

Saso er klar til gå ind i grupperne og skrive med, prøve ting af og eventuelt synge demoer. Al musik, der bliver skrevet på campen, vil være i lige split mellem dem, der er i lokalet. Er man fx fire, vil rettighederne blive fordelt med 25 % til hver. Når en artist og sangskriver medvirker i en camp, så stiger chancerne for afsætningen af sangene, og skærper samtidig fokus hos alle.

Campen ledes igen i år af Peter Biker, der har mange års erfaring med international sangskrivning og undervisning på sangskriverlinjen på RMC. Peter Biker sammensætter grupperne og coacher under hele forløbet:

”Jeg glæder mig til campen igen i år – og er glad for, at et stortalent som Saso har lyst til at være med. Min ambition er at skabe nogle spændende konstellationer, som kan skrive gode sange, som Saso og Sony vil udgive og hvem ved – bliver til hits. 

det leder vi efter

Peter Biker om campen og om, hvad der skal til for at komme med:

”Jeg håber, at mange vil have lyst til at være med, og jeg vil opfordre alle til at søge. Der er jo kun et begrænset antal pladser, så et hint er, at man skal forstå Sasos univers, men også meget gerne kunne tænke nyt og visionært. Det vil sige, at man skal skrive noget, der passer til Saso og samtidig tænke fremad, så det ikke fremstår som copy paste, men bliver taget skridt videre, så det ikke bliver forudsigeligt.”

“Vigtigst er, at man har et tårnhøjt ambitionsniveau og er villig til at dedikere ugen til at skrive. Det er en fordel, hvis man har erfaring fra writing sessions, hvor ting ofte går meget stærkt, og der skal leveres på meget kort tid, men igen – alle er selvfølgelig velkomne til at søge – bare de er med på præmisserne”.

praktisk info

DJBFA for Koda Kultur afholder hovedparten af udgifterne i forbindelse med din deltagelse, så hver deltager skal kun betale 500 kr. i egenbetaling. Der bliver serveret frokost hver dag. Rejser du mere end 45 minutter fra København H, bliver din overnatning betalt. Der må forventes lange arbejdsdage.

Forløbet er organiseret af DJBFA og RMC. Campleder Peter Biker vil være med hele vejen igennem campen.

Du skal selv medbringe computer, instrument eller andet, som du skal bruge til at co-write. Der vil være mikrofoner, UAD-lydkort, klaver/flygel og evt. andre instrumenter på RMC, som kan benyttes, hvis de er ledige (ingen garanti).

Vi opfordrer både toplinere (melodi/tekst) og folk med producerkompetencer (tracks) til at søge. Kommer du med, får du – ud over muligheden for at skrive med Saso – udvidet dit netværk af sangskrivere og nogle super inspirerende dage.

Har du spørgsmål til campen, er du velkommen til at kontakte Peter Biker på peter.themelody@gmail.com.

Corona: Det ser heldigvis meget lysere ud ift. corona end på tidligere camps i år. Man skal dog stadig være indstillet på at have gyldigt coronapas forud for opholdet. Vi følger de retningslinjer, myndighederne til den tid udstikker ifm. corona. Hvis opholdet eller ens deltagelse skulle blive aflyst pga. coronarestriktioner, får man sin egenbetaling retur.

Hvornår: 15.-19. november 2021
Hvor:
Rytmisk Musikkonservatorium, København.
Ansøgningsfrist: Mandag den 4. oktober 2021 kl. 23.59.

sådan søger du

Alle interesserede Koda-medlemmer kan ansøge.

Du ansøger via Koda Kulturs ansøgningssystem, hvor du logger ind med Nem-ID. Vælg Arbejdsophold og “RMC Writing Camp”. Til ansøgningen skal du uploade/sende disse ting:

  • En kort ansøgning på ca. en kvart side. Her begrunder du, hvorfor netop du skal med på campen.
  • En minibiografi/CV (pdf).
  • Tre musiknumre (mp3 eller m4a), som du har været med til at skrive (du kan enten uploade eller linke til dem på et offentligt tilgængeligt site, men ikke streamingtjeneste). Husk at skrive i kommentarer til lydfilerne eller som del af din ansøgning, hvad din rolle er på de respektive numre.
  • Valgfrit: Du kan også vedhæfte sangtekster og pressefoto, hvis du vil.

Det anbefales at lave sin ansøgning i god tid inden ansøgningsfristen, så der er tid til at få teknisk bistand fra sekretariatet, hvis du har brug for det.

Deltagerne udvælges af Peter Biker samt en anden medudvælger ud fra musikalsk niveau og erfaring på det musikalske område, men også med blik for en vis diversitet på holdet.

ANSØG HER