Vi er usigeligt glade for igen at kunne invitere til DJBFA’s årlige hædersprisfest!

Vi har alle været igennem halvandet år med corona og restriktioner. Det har påvirket os – også pengekasserne i musiklivet. Tiden er derfor ikke til store, dyre fejringer, derfor har vi valgt at have mindre armbevægelser i år. Vi holder det ”hjemme” på adressen, og der er ikke bartendere, middag eller konferencier. Til gengæld er fællesskabet og de musikalske fortolkninger i centrum. Musik og samvær går vi ikke på kompromis med.

For der er ingen tvivl om, at musikken stadig skal fejres! Og især jer, der skaber musikken! Det gør vi i år med prisuddeling, fri bar i bedste privatfeststil, husorkester og masser af hygge med dine kolleger. Og selvfølgelig livemusik på scenen samt pianist i løbet af aftenen.

Årets priser og livemusik

Vi uddeler to hæderspriser til komponister, en Upcoming-pris og en Bag-om-musikken-pris. Vi er stolte af traditionen for, at DJBFA’s komponisthæderspriser ledsages af et beløb fra Koda Kultur til modtagerne for at støtte deres fortsatte arbejde i musikken. Sådan er det stadigvæk.

Jimmy Jørgensen PR-foto.

De musikalske fortolkninger står aftenens husorkester for, ledet af Jørgen Lauritsen med Christina Boelskifte på vokal, Kristin Korb på bas og Jonas Johansen på trommer.

Ginne Marker og Jimmy Jørgensen er to af de kunstnere, der kommer til at stå på scenen med fortolkninger af hædersprismodtagernes musik.


DJBFA’s Hædersprisfest 2021
Tidspunkt: Søndag den 12. september 2021 kl. 19.
Sted: Hos DJBFA/Koda i kantinen og på terrassen i stueetagen.
Vi bor Lautrupsgade 9, København Ø,

Program
Kl. 19:00 Dørene åbner: Reception og fri bar (øl, vand, vin, snacks).
Kl. 20:00 Prisfest del 1
Pause
Prisfest del 2.

Tilmelding

Vi har plads til ca. 120 gæster. For at sørge for bedst mulig sikkerhed for alle, kræver vi gyldigt coronapas på dagen.

Du skal tilmelde dig for at kunne deltage i hædersprisfesten. Først til mølle! Når der er fyldt, opretter vi venteliste.

Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig.

Se også Facebook-eventen og inviter kolleger.

Kommer du langvejs fra, kan du få refunderet dine udgiftet til transport. Se mere under Transportrefusion.

På gensyn!

TILMELD DIG HER

DJBFA’s Hædersprisfest bliver til med midler fra Koda Kultur.