Akademi for Drivkraft åbner nu en gratis online læringsplatform for unge musikskabere. Her kan du følge Drivkraft-kurset trin for trin i dit eget tempo.

Autors initiativ Akademi for Drivkraft lanceres nu som en online læringsplatform med digitale kurser til unge i musikken. Bliv klædt på til at gå fra ide til handling og skabe rammerne for et godt fundament som selvstændig i musikbranchen.

Via denne online læringsplatform kan du blive klogere på, hvor du som kreativ er på vej hen, og hvad der skal til for at realisere dine planer.

Akademi for Drivkraft er udviklet af coach Cecilia Krill og Autor. Gennem en række videoer, opgaver og online fællesskaber vil vi styrke dine evner og mod til at gå fra ide til handling og tage ansvar og lederskab i din egen karriere – sammen med ligesindede.

Gør-det-selv-udgave af Akademi for Drivkraft

Siden 2020 har DJBFA – nu Autor – i samarbejde med Cecilia Krill præsenteret Drivkraft-holdkurser. Med onlineportalen Akademi for Drivkraft kan du på egen hånd følge et lignende Drivkraft-forløb, blot i dit eget tempo og på de tidspunkter, der passer dig.

Hele forløbet består af tolv korte film med fokus på forskellige relevante emner indenfor personligt lederskab, kreative processer, projektforståelse og arbejdsstruktur.

Læs meget mere om Akademi for Drivkraft under Karriere HER.

Eller hop direkte ind på læringsplatformen Akademi for Drivkraft, opret en bruger og kom i gang med dit eget forløb.

Det er for alle unge musikskabere på max. 30 år, og det er gratis.

Akademi for Drivkraft bliver til med støtte fra Tuborgfondet, Toyota Fonden og Augustinus Fonden.

Besøg Akademi for Drivkraft