Akademi for Drivkraft

Tag lederskab over dit liv i musikken på læringsplatformen Akademi for Drivkraft. Akademi for Drivkraft består både af gør-det-selv-kursus på platformen samt af holdundervisning.

Læringsplatformen Akademi for Drivkraft har digitale trin-for-trin-kurser til unge musikskabere, der vil klædes på til at gå fra ide til handling og skabe et godt fundament som selvstændig i musikbranchen. På denne onlineportal kan du på egen hånd følge et Drivkraft-kursusforløb i dit tempo og på de tidspunkter, der passer dig.

Forløbet styrker dit personlige lederskab som selvstændig i musikken. Det er skræddersyet til dig, der ønsker at styrke din handlekraft, få mere fokus og fordybelse i dit arbejdsliv, og lære at sætte præcise mål, som du rent faktisk kan nå. Så kan du nemlig lettere gøre dine idéer og drømme til virkelighed, og skabe dig et arbejdsliv, som du elsker!

Akademi for Drivkraft lagde ud som holdkurser og er siden trådt ind i en ny fase med en nyskabt online læringsplatform for unge musikskabere, der vil have nye værktøjer ved at følge en række videoer og opgaver og blive en del af et online fællesskab.

Akademi for Drivkraft er udviklet af coach Cecilia Krill i samarbejde med Autor.

Sådan følger du Drivkraft

Denne gør-det-selv online udgave af Akademi for Drivkraft kan du følge selv og arbejde med i dit eget tempo. Det er gratis at tilmelde sig og gennemgå kurset.

Hele forløbet består af tolv korte film med fokus på forskellige relevante emner indenfor personligt lederskab, kreative processer, projektforståelse og arbejdsstruktur.

For overblikkets skyld har vi inddelt undervisningen i fire kapitler:

  1. Personligt lederskab
  2. Idéudvikling og kreative processer
  3. Projektforståelse
  4. Værktøjskassen

Til hvert enkelt afsnit følger et arbejdsark med modeller, opgaver og spørgsmål, som skal sikre dig at du får mest muligt ud af forløbet, og får nogle gode redskaber med dig videre. Print PDF’en ud og lav opgaverne undervejs.

Du kan se filmene hvor og hvornår det passer dig – og selvfølgelig lige så mange gange du har lyst. Men vi anbefaler at se dem i den rækkefølge, de ligger i.

Hvem kan deltage?

Akademi for Drivkrafts onlineportal for gør-det-selv-kurser er for alle unge komponister, sangskrivere, musikskabere og branchepersoner på max. 30 år. Fokus er på den unge målgruppe, fordi forløbet bidrager til at skabe en personligt bæredygtig start i arbejdslivet i musikken.

Derudover er Akademi for Drivkraft støttet af Tuborgfondet, som netop har fokus at lave tiltag for unge på 16-30 år.

Hvis du er over 30 år og interesseret i de metoder, Akademi for Drivkraft benytter, kan du ansøge om at få Cecilia Krill som personlig coach via Autor og Koda Kultur. Se også alle Autors andre netværksarrangementer for komponister i alle aldre.

holdkurser for alle

Aktuelt Drivkraft-holdkursus: I foråret 2024 starter to nye onlineholdkurser med Drivkraft. Der er kursusstart 25. april 2024, og vi søger deltagere til to hold. Denne runde af Drivkraft bliver til med Autors midler fra Koda Kultur. Så man skal være medlem af Koda for at deltage. Alle aldre, køn, typer og genrer er velkommen.

Deadline for tilmelding er fredag den 5. april 2024.

Læs mere og kom med på holdkurset forår 2024

Besøg Akademi for Drivkraft

Akademi for Drivkraft bliver til med støtte fra Tuborgfondet, Toyota Fonden og Augustinus Fonden.