Fredag 22. maj kl. 11 holder Matt Fripp webinar om at skabe nyt netværk og pleje det, du allerede har.

Mange får opkastfornemmelser ved enhver snak om ”netværk”. Alene ordet kan gøre det. Det lyder overfladisk og som det modsatte af et kunstnerisk virke. Men netværk kan selvfølgelig være mange ting. Og det er muligt at dyrke det uden at miste sig selv.

Coronakrisen har sat en midlertidig stopper for live-koncerter. En måde at forsøge at få det bedste ud af denne tid kan være at opbygge et solidt netværksmæssigt fundament på længere sigt. I dette webinar vil den engelske bookingagent Matt Fripp tale om, hvordan du plejer dit eksisterende netværk, men også om hvordan du udvider din rækkevidde – både med hensyn til fans og netværk i musikbranchen.

Sådan deltager du: Se med live fredag 22. maj 2020 kl. 10 på DJBFA’s Facebook-side. Følg os og log på senest kl. 11. Du kan selvfølgelig stille spørgsmål undervejs.

Om Matt Fripp

Matt Fripp er en britisk manager og bookingagent, der beskæftiger sig med, hvordan især jazzartister får flere koncerter, sælger mere musik og samler en større fanbase. Han har 10 års erfaring inden for international booking, og han har i de seneste år arbejdet som konsulent for artister for at hjælpe dem med at bygge en karriere op og øge deres publikum. Han har samtidig startet bloggen jazzfuel.com, hvor han giver og samler tips til nichemusikere om PR, booking, pressearbejde mm.

Med andre ord: tricks for at få en karriere til at rykke fremad. Seminaret er ikke kun for jazzmusikere, men for alle DIY-musikere, der spiller musik uden for mainstream.

Se med her