Komponist og performer SØS Gunver Ryberg fortæller om eksperimenter og personligt udtryk til netværksarrangement i eQ Fridays i København den 4. februar 2022.

Med støtte fra Tuborgfondet præsenterer Beats by Girlz Denmark, Rytmisk Center og Autor eQ Fridays – Musikproduktion og netværk for kvinder, transpersoner og ikke-binære.

Til arrangementet den 4. februar får vi besøg af den internationalt anerkendte komponist, performer og lydkunstner, SØS Gunver Ryberg, som er kendt for sin kompromisløse intensitet, banebrydende og genrebrydende udgivelser og liveoptrædener over hele verdenen i mange forskellige sammenhænge fra festivaler og klubber til museer og site specific locations.

Søs vil give en inspirerende introduktion til sit virke med udgivet musik, koncerter og hvordan hun har overført sit kunstneriske udtryk til også at komponere for større projekter fx. computerspil, installation, performances, dans og film.

Konkret vil hun fortælle og demonstrere et softwareprogram kaldet Forester, som er en anderledes kreativ måde at bearbejde field recordings, stems, hele tracks, live inputs m.m. På den måde kan det bruges til at arbejde videre med ens produktion, skabe helt nye ideer eller remixe. DO try this at home, kids!

Praktisk

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Der vil også være lidt forfriskninger til ganen.

Hvad: Netværket eQ Fridays.
Dato: Fredag den 4. februar 2022.
Tid: Døre kl. 15.30, oplæg kl. 16-18, luk kl. 20.
Sted: Rytmisk Center, Vesterbrogade 107 E, 1620 København V. Gå ind i gården. Også adgang fra Enghavevej (der er elevator).
Pris: Gratis, men kræver tilmelding.

Se også Facebook-begivenhed.

NB: Alle deltagere skal have gyldigt coronapas.

om søs gunver ryberg

SØS Gunver Ryberg (hun/hende)har spillet på festivaler og spillesteder som bl.a. Berghain, Atonal, Berlin Philharmonie, CTM Festival, ADE, Flow Festival, Boiler Room, DR koncertsal for at nævne nogle få. Hun udgav anmelderroste Entangled på det berlinske pladeselskab Avian og senest Whitites 030 på britiske AD 93. Hun har modtaget flere priser og nomineringer for sit virke og komponerer desuden til installationer, dans, performances, computerspil og film.

Se mere på SØS Gunver Rybergs hjemmeside.

om eq fridays

Vi ønsker at bidrage til at skabe et stærkere fællesskab og større vidensdeling i musikbranchen for kvinder, transpersoner og ikke-binære. Dette er stedet, hvor folk indenfor musikproduktion af alle genrer kan mødes, blive inspireret og møde nye samarbejdspartnere. EQ Fridays foregår den første fredag i måneden.

Bliv klogere på musikken og mød dine musikerkolleger. Alle kvinder og kønsminoriteter er velkommen til en eftermiddag og aften, med et spændende oplæg, og efterfølgende mulighed for at gå ud i lydstudierne til spontane arbejdsfællesskaber, feedback eller vidensdeling i mindre grupper. Ta’ gerne din computer og egne produktioner med.

EQ Fridays er et samarbejde mellem Beats by Girlz Denmark, Rytmisk Center og Autor (tidl. DJBFA) og er støttet af Tuborgfondet.

TILMELD DIG HER