eQ Saturdays med Ditte Angelo: “Gør din ting”‘ – musikproduktion fra et selvkærligt sted

Netværket eQ Saturdays inviterer alle interesserede indenfor på Rytmisk Center den 20. maj til en dag med workshop samt oplæg fra Ditte Angelo fra Spring & I.

Beats by Girlz Denmark, Rytmisk Center og Autor præsenterer eQ Saturdays: Talks, workshops og netværk med fokus på musikproduktion og kønsdiversitet.

Ditte Angelo udgør halvdelen af den elektroniske producer-duo Spring & I, hvor hun, sammen med Marie Friis, skriver og producerer musikken. Ditte er 28 år og selvstændig grafisk designer og Art Director, hvor hun producerer visuelle identiteter og grafik til både musikere, festivaler og i reklamebranchen – og så producerer hun også det visuelle materiale for Spring & I.

I oplægget vil Ditte snakke om, hvordan man gør sin ting og er tro mod sig selv, i en musikbranche der nemt kan vildlede en, og gøre at man glemmer sig selv på rejsen. Hun fortæller om Spring & I’s musikalske rejse, og om hvordan bruddet med musikbranche-hamsterhjulet har givet dem et oprigtigt frirum i musikken, hvor glæde, ro og ikke mindst sjov sættes før alt andet. Derudover, præsenterer hun hvordan Spring & I producerer deres musik og hvordan de afvikler produktionerne fra Ableton når de spiller live. 

Mere om Spring & I

Efter den succesfulde udgivelse af førstesinglen “Believe Me”, står producerduoen nu klar med deres stærke debut-EP, Enough, der for alvor har et budskab med sig. “Believe Me” har fået flot omtale i både danske og internationale medier som Soundvenue, tyske Kaltblut Magazine og franske Trax Magazine samt radiopremiere på P3.

Spring & I er helt uafhængige artister og har fuld kontrol over alt, de laver. Ditte og  Marie udgiver selv deres musik, laver selv alle produktioner og sceneshows. De skaber selv deres visuelle profil gennem grafik, billeder og video. Deres musik opstår, når de er sammen i studiet, hvor en fælles kompromisløs energi og tilgang til at producere og optræde får frit løb til at forme det, der i sidste ende udgør Spring & I.

Om eQ Saturdays

eQ Saturdays er et samarbejde mellem Beats by Girlz Denmark, Rytmisk Center og Autor og er støttet af Tuborgfondet

Kl. 12-14: WORKSHOP
– kun for kvinder og kønsminoriteter. Dem, der har lyst, kan starte dagen med en kort og inspirerende workshop, som ledes af dagens vært fra Beats By Girlz.

Denne måneds emne: Fantasifulde og finurlige detaljer i din produktion
Til denne måneds crash course workshop, præsenteres du for konkrete, kreative værktøjer der kan løfte din produktion og tilføre den spændende detaljer, der vækker nysgerrigheden og lytteoplevelsen. Vi skal arbejde med udvalgte plugins, mixing tools, komposition og kreative benspænd. Medbring computer med musikprogram (DAW) og høretelefoner.

Kl. 14-16: OPLÆG
Interesserede af alle køn kan opleve et oplæg med en spændende kunstner indenfor musik skabt med bl.a. computer, pedaler og synths. Oplæggene kan omhandle kreativ metode, demonstration af teknik, indføring i et emne m.m. 

Kl. 16-18: HYGGE OG NETWORKING
Vi slutter med hygge, networking og fri bar. Her er der også mulighed for spontane co-writes eller lyttesessions i lydstudierne.

Med eQ Saturdays ønsker vi:

…at bidrage til at skabe et stærkere musikalsk fællesskab for kvinder, transpersoner og ikke-binære indenfor musikproduktion.
…at inspirere interesserede (af alle køn) med et indblik i en kunstners arbejdsmetode, historie og eksempler.
…at sætte spotlight på de mange dygtige, professionelle ikke-cismandlige musikere, der findes.

Om eQ konceptet
Vi ønsker bidrage til at skabe et stærkere fællesskab og større vidensdeling i musikbranchen for kvinder, transpersoner og ikke-binære, samt udbrede kendskab til de mange spændende, dygtige og inspirerende kunstnere af disse køn, der findes i Danmark. eQ Saturdays fokuserer på musikproduktion, elektronisk musik og kreativ proces indenfor dette.Dette er stedet hvor folk indenfor musikproduktion af alle genrer kan blive inspireret og måske møde nye samarbejdspartnere. Vi ønsker også at skabe et trygt rum for kvinder og kønsminoriteter at arbejde sammen med om musik. Derfor starter dagen med en workshop for denne gruppe, før der åbnes op for alle musikere og interesserede. eQ Saturdays foregår på Rytmisk Center en lørdag eftermiddag om måneden og er støttet af Tuborgfondet.

Tidligere oplægsholdere i eQ er: O/RIOH, Maja Barløse, Reveal Party, Rosa Lux, Randi Pontoppidan, Astrid Engberg, SØS Gunver Ryberg, Anastasia Kristensen, Julie Østengaard, Henriette Motzfelt, Kinck, Nanna Bottos m.fl.

praktisk

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding.

Hvad: Netværket eQ Saturdays med Ditte Angelo: “Gør din ting” – musikproduktion fra et selvkærligt sted
Hvornår: Lørdag den 20. maj 2023 kl. 12-18.
(Workshop kl. 12-14, oplæg med Ditte kl. 14-16, og fri snak og bar).
Hvor: Rytmisk Center, Vesterbrogade 107 E, 2. sal, 1620 København V.

Der er elevator til gangbesværede, giv blot besked i forvejen på hej@beatsbygirlz.dk

Se også Facebook-begivenhed.

tilmeld dig