DJBFA inviterer til online masterclass med producer og hædersprismodtager Louise Nipper, som deler ud af tips og tricks den 29. januar.

Fredag den 29. januar kan du deltage i to timers online masterclass med producer, lydtekniker og DJBFA hædersprismodtager Louise Nipper. Her fortæller hun om, hvordan hun arbejder med en produktion og mix med fokus på at præsentere de praktiske metoder, som er med til at skabe et godt work-flow og bedre mix. 

Denne masterclass er et kreativt indspark og inspirerende oplæg for dem, der gerne vil have nogle tips og tricks fra en professionel lydtekniker til, hvordan ens mix kommer til at lyde bedre. 

Louise vil bl.a. komme ind på:
– Simple men virkningsfulde måder at bruge referencer på.
– Tommelfingerregler til, hvordan du justerer dit mix, når du lytter til det på forskellige højtalere.
– At turde tillade kaos og have store armbevægelser for at nå nye steder hen.
– En måde at lære dit gear at kende på, så du lettere kan vælge de remedier, der spiller sammen med din lydambition i stedet for imod.

Hvornår: Fredag den 29. januar 2021 kl. 11-13.
Hvor: Via Zoom (du får mødelink på mail, når du har tilmeldt dig). Se også Facebook-event.
For hvem: Alle interesserede medlemmer af DJBFA og/eller Koda. Arrangementet er gratis, og du tilmelder dig via linket nedenfor.

Om Louise Nipper

Louise Nipper er lydtekniker og producer. Hun har med over 100 album i bagagen en bred erfaring inden for indspilning, mix og vokalproduktion. Louise er vokset op i den analoge verden, hvilket kan høres på den varme og fyldige lyd, hun skaber i sit eget studie, Soundscape Studio. 

Samtidig elsker Louise de nye muligheder, som det digitale giver, og har derfor skabt et studie, der kombinerer de to verdener. Hun forstår, hvordan man fanger lyden og magien, som er i rummet, og er samtidig hurtig til at redigere i Pro Tools, uden at det ender med at blive poleret og mekanisk.

I 2018 modtog Louise Nipper en DJBFA Hæderspris for sit arbejde “bag musikken”. Fra daværende DJBFA-forkvinde, Susi Hyldgaard, lød det om Louise Nipper: “I hendes hænder er teknik aldrig en hindring – musikken er hovedpersonen, og Louise, og alt det hun kan med knapper og mus, bliver til ens forlængede arm, en ‘1+1 bliver 3’-funktion, og giver derved musikken og dens skabere muligheden for at shine optimalt.”

TILMELD DIG HER

Masterclass med Louise Nipper bliver til med midler fra Koda Kultur.