Feedback på din musik med Skabertrang

Tirsdag den 25. april inviterer netværket Skabertrang Aarhus og Promus til workshop med sangskriver Marie Foged, hvor du kan få gode tips og feedback på din musik.

Har du en færdig sang eller en blot en idé, du gerne vil have feedback på? Så kom til Skabertrang Aarhus på Promus den 25. april 2023, hvor du vil få sparring og gode råd fra den erfarne sangskriver Marie Foged, som i mange år har været en del af den danske musikindustri.

Du vil også kunne byde ind med dine egne gode råd til de fremmødte deltagere og få muligheden for at netværke med andre musikskabere. Alle Koda-medlemmer er velkommen med eller uden sang.

Hvis du har en sang, som du gerne vil have feedback på, så er det vigtigt, at du på forhånd skriver det til netværkets leder Jakob Alsbjerg på jakobaalsbjerg@gmail.com – husk stadig at tilmelde dig nederst på siden.

Vi glæder os til at se dig. 

Se også begivenheden på Facebook.

Om Marie Foged

Marie Foged er sangskriver i den kommercielle popindustri. Hun signede i 2020 med det internationale publishing selskab Mantik Music Group som sangskriver og topliner. samme år blev hun optaget som rytmisk sanger AM uddannelsen, Det Jyske Musikkonservatorium. Hun vandt prisen for “The Best Talent Song” på campen Aarhus Calling 2021, og vandt en rejse til London, hvor der i februar udkommer en sang fra den tur med den britiske artist “Call me Loop”.  Hun har arrangeret en succesfuld camp for vækstlaget, Virksund Songwritercamp, med flere nationale og internationale udgivelser. 

Hun har skrevet sange med artister, producere og sangskrivere fra USA, Storbritannien, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Østrig m.m. I 2021 udgav den tyske DJ Axel North vores sang “Nobody” med nu 300.000 streams og i 2022 udkom sangen “Måske en dag”, som er sidste nummer på Blæsts vinyl “Stiv Kuling”. 

Hun har stor branche erfaring fra hendes deltagere på utallige camps som A-Camp Stockholm, Airplay Camp, Tekstgenerator, Songwriting camp Berlin, Tisvilde Songwriting Camp, Sangskrivningscamp for BLÆST m.m

om Skabertrang

Som sangskriver fra vækstlaget har man en del kasketter, man skal jonglere med – og de skal gerne alle sammen blive i luften på samme tid. Man skal skrive sange, sangene skal indspilles og udgives, man skal stå for PR, man skal booke koncerter, optræde, stå for praktiske opgaver som kontrakter, afregning og regnskaber.

Gennem en række workshops vil netværket Skabertrang Aarhus sætte fokus på forskellige aspekter af sangskrivningen og blive klogere på muligheder og faldgruber.

Jakob Alsbjerg leder netværket. Gennem en årrække har Jakob Alsbjerg været en del af det aarhusianske sangskrivermiljø. Dels som arrangører og dels som udøvende sangskriver i bl.a. Jakob A og De Sidste.

praktisk

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig. Præsenteres af Autor i samarbejde med Promus, Aarhus. Netværket bliver til med midler fra Koda Kultur.

Hvad: Netværket Skabertrang Aarhus: Workshop ved Marie Foged – feedback på din musik
Hvornår: Tirsdag den 25. april 2023 kl. 19-21
Hvor: Promus, Vester Allé 15, 8000 Aarhus

tilmeld dig