Fortæl om din musik: Den gode pressemeddelelse

Mangler du en god og aktuel pressemeddelelse? Sammen med journalist Danni Travn tilbyder vi et online kursus, der giver dig værktøjer til at lave god PR-tekst og storytelling om dig og din musik.

Journalist og forfatter Danni Travn står for kurset. (PR-foto)

Som kunstner skal du i stigende grad mestre den gode historie. Om dig selv, om din musik, om dine ambitioner. Både i pressemeddelelser, interviews og på sociale medier skal du fange branchefolks og publikums opmærksomhed og fastholde den.

Men hvordan skærer du dit budskab, så du både rammer modtageren og er tro over for dig selv? Det spørgsmål er i centrum på dette kursus, hvor du får individuel sparring med en af landets mest erfarne rådgivere udi historiefortælling for musikere. Målsætningen er, at det bliver nemmere for dig at formulere dine pointer i både tekst og tale.

Efter forløbet vil du stå med en konkret pressemeddelelse om dig og din musik. Klar til brug. Du vil også have fået værktøjer til bedre at kunne formidle din musik.

Der er 12 pladser på kurset, det er gratis, og tilmelding er efter først-til-mølle-pricippet. For at deltage skal du bare være medlem af Koda.

Dog senest fredag den 8. oktober 2021 kl. 12. NB. Opdatering 12. oktober: Der er én plads tilbage på kurset! Du kan stadig nå at tilmelde dig og være med.


Åbent online oplæg om pressemeddelelser

Deltager du ikke i hele kurset, kan du stadig få gode råd om storytelling og pressemeddelelser, når kurset skydes i gang med oplæg fra Danni Travn fredag den 15. oktober kl. 10-11.

Se mere og tilmeld dig oplægget her.

Mere om kurset

Kurset er delt i tre.

  1. Første del er et fælles webinar, som opridser de felter, du skal mestre som fortæller. Dernæst zoomer webinaret ind på pressemeddelelsens indhold og form.

  2. Kursets anden del består af, at du selv formulerer en pressetekst.

  3. Og tredje del består af, at du får personlig sparring med udgangspunkt i din tekst og de udfordringer, du sidder med.
Tidsplan
  • Fredag den 15. oktober 2021 kl. 10: Online-session om historiefortælling og pressemeddelelse.
  • Fredag den 22. oktober 2021: Aflevering af pressemeddelelse.
  • Torsdag den 28. eller fredag den 29. oktober mellem kl. 10-15: Individuelle session a 1 time (aftales nærmere med kursusleder Danni Travn).

NB. For at kunne deltage i kurset, skal du være med til både fælles oplæg fredag den 15. oktober og sessions enten 28. eller 29. oktober.

Om Danni Travn

Bag kurset står Danni Travn. Han er journalist og forfatter, uddannet på Syddansk Universitet og Goldsmiths University. Han har stået for historiefortællingen bag en lang række danske musikere, herunder MØ, Mads Langer og The Minds of 99.

Derudover har han skrevet en række anmelderroste bestsellere om danske musik- og kulturpersonligheder som Bent Fabricius-Bjerre, Jesper Langberg, Preben Kristensen og Lis Sørensen.

Tilmeld dig