Missede du Katinkas oplæg om tekstskrivning? Eller Matt Fripps webinar om koncertbooking? Intet problem. Se eller gense dem nu.

I DJBFA er vi kommet godt i gang med onlineoplæggene i 2021 via Zoom og live på DJBFA’s Facebook-side. Hvis du er gået glip af et eller flere oplæg, du gerne vil se, kan du stadig nå det.

“Som sangskriver ved du godt, at du er nødt til at bruge den sætning…”

Katinka Buchwald Bjerregaard, sanger og sangskriver i gruppen Katinka, fortalte i januar om, hvordan hun skriver tekster i samtale med Mathias Lilholt fra netværket Skaberklubben. Katinka kom med mange ærlige observationer og råd. Hør bl.a. om at samle på danske ord – og hvorfor det hele er nødt til at komme fra hjertet; også når man som sangskriver er “håndværker”. Se hele Katinkas oplæg her.

Den visuelle side af musikken

I samme netværk var der online besøg af Luna Matz fra bandet Takykardia i starten af februar. Hun fortalte om, hvordan man kan finde en visuel idenditet, man føler sig hjemme i – i artwork, på scenen og som inspirationskilde til musikken. Se Luna Matz-oplægget her.

Bliv booket og hør om DIY-udgivelser

I netværket Jazzfuel har den britiske agent og booker Matt Fripp også afholdt de to første af en række åbne webinars. Blandt andet har han sat fokus på, hvordan man bliver booket til koncerter som selvstændig musiker. Han har også sat fokus på DIY (Do-It-Yourself)-udgivelser; hvordan man selv sørger for en tidslinje for albumudgivelse, pressedækning m.m.

Du kan se begge oplæg – og også de kommende via dette link til Jazzfuel. Her skriver du dig op og får så adgang i hele perioden, netværket kører frem til 1. april.

Hold øje med kommende gratis webinarer og online oplæg – bl.a. med Anders Rhedin (Dinner, Choir of Young Believers) og mere med Matt Fripp – næste gang om opbygning af fanbase i DJBFA’s kalender.