Få dine sangtekster opsat som plakat af Songshape. Så får du 15 % af omsætningen på plakaten. Der kan også laves aftale om plakater til merchandisebrug.

Jane Rønne er designer og står bag Soundshape, som præsenterer “your favorite song in a shape”. Her kan man købe plakater med kreative grafiske opsætninger af sangtekster. Enten allerede designede plakater eller helt nye med den tekst, man ønsker. For sangskrivere kan det jo passende være ens egen tekst.

Songshape laver aftaler med rettighedshaverne til sangteksterne efter anvisning fra Koda og Copydan, og rettighedshaverne får en del af indtjeningen fra plakaterne.

Lige nu kan man fx købe plakater med teksten til Dicte/Marcus Winther-Johns “All I Want Is You”, Lukas Grahams “7 years”, Michael Falch/Malurts “Den eneste ene” og Søs Fenger/Martin Nordborgs “Du er”.

Her indgår man som sangskriver (rettighedshaver) en aftale med Songshape om, at Songshape må fremstille og sælge plakater med ens tekst. Songshape betaler 15 % af omsætningen (ekskl. moms) på plakaten med din tekst til dig.

Plakaterne kan fx bruges som merchandise, så du (også) selv forhandler plakaterne. Så kan de sælges ved koncerter, i din egen webshop eller lignende. Send en forespørgsel til Songshape, så sender de et tilbud på et større antal plakater til merchandise til dig.

Se mere på Songshape.dk.