GrownUp Gold: Forretningsnetværk

Er du alene med alle brancherollerne i forbindelse med din egen musik? Så kom og få et forretningsnetværk, når vi inviterer til netværksmøde med konsulent Lisbeth Ryesgaard den 1. juni.

Onsdag den 1. juni 2022 kl. 19 præsenterer GrownUp Gold og Autor et netværksmøde med coach og konsulent Lisbeth Rysgaard på Musikmuseet på Frederiksberg.

Lisbeth Rysgaard.

Bliv en del af noget større og få sat skub i din motivation til at skabe forretning og se nye muligheder med din musik.  Sangskrivere med egne projekter er ofte alene om at skubbe, når det kommer til bandlederrollen, fundraising, PR, sociale medier og booking, men også når det gælder samarbejde med manager, label eller booker.

Du kan være heldig at have bandmedlemmer, der støtter op, men mange solister sidder ofte med alle disse tjanser alene. Derfor holder GrownUp Gold x Autor næste netværksmøde onsdag den 1. juni kl. 19 med fokus på at skabe og facilitere et forretningsnetværk.

Et forretningsnetværk med andre ligesindede kan give dig vigtig sparring, ny viden, mod og opbakning til at gå vejen. Og ikke mindst være et sted, hvor du kan møde potentielle nye samarbejdspartnere.

På dette møde inviterer vi dig til samtaler og inspiration omkring at skabe forretningsnetværk, der giver mening for dig og skaber værdi for din forretning.

Lisbeth Rysgaard har coachet mere end 5.000 freelancere i karriereudvikling, undervist tusindvis af professionelle kunstnere og akademikere i karriere- og forretningsudvikling. Hun er også medforfatter af Freelancehåndbogen samt Karrierecoach blandt andet i Dansk Musikerforbund.

Praktisk

Arrangementet er gratis og åbent for alle interesserede medlemmer af Koda. Netværket er målrettet komponister og sangskrivere over 35 år.

Hvad: Netværket GrownUp Gold om Forretningsnetværk med Lisbeth Rysgaard.
Hvornår: Onsdag den 1. juni 2022 kl. 19 – ca. 22.
Hvor: Musikmuseet. Indgang via Worsaaesvej 19, 2. Sal, 1972 Frederiksberg.

Se Facebook-begivenhed.

Tilmeld dig

Netværket bliver til med midler fra Koda Kultur. Læs mere om GrownUp Gold og Autors andre netværk for musikskabere under Karriere -> Netværk.