GrownUp Gold rykker til Aarhus for en aften den 9. december, når Trine Ulrich fra Account the Beat fortæller om udgivelsesplaner og hvad der sker, efter albummet er udgivet.

NB. Opdatering 9. december: Arrangementet er fyldt nu.

GrownUp Gold er et netværk for komponister, sangskrivere og musikere i alderen 35 år og op. DJBFA har et samarbejde med GrownUp Gold. Sammen sætter vi fokus på aldersdiversitet og -repræsentation i musikbranchen.

Til dette første netværksmøde i Aarhus kommer Trine Ulrich – Account the Beat – og holder oplæg om udgivelsesplaner, og hvad der skal ske POST-Release.
Alt for mange fokuserer udelukkende på at få musikken udgivet og ved ikke helt, hvad der er at gøre efter udgivelsen.

Trine Ulrich er manager og iværksætter bosat i Aarhus. Udover hendes daglige arbejde som manager for både professionelle og upcoming danske navne, laver hun 1:1 sparring med kunstnere, workshops, talks og debatter som projektleder, underviser, fundraiser og moderator. Hun har sammen med radiovært Carsten Holm skabt podcasten ”Kunsten at afmontere det svære” om mentalt helbred i musikbranchen, og har tidligere bl.a. arbejdet som booker, bestyrelsesmedlem, musikskribent, anmelder og regnskabsmedarbejder.

Efter Trines oplæg og spørgsmål fra deltagerne er der helt almindelig hygge og networking, hvor vi kan møde hinanden IRL og forhåbentlig bekæmpe den ensomhed, der kan være forbundet med at blive ældre i musikbranchen.

Cecilia Krill har været så sød at lægge lokaler til og arrangementet foregår hos hende:

Mejlgade 95, 3. sal

8000 Aarhus C

Arrangementet er gratis og varer fra kl. 19-22.


NB: Alle deltagere skal have gyldigt coronapas – dvs. vaccination, immunitet pga. tidligere sygdom eller nylig test.

TILMELD DIG HER