Initiativet GrownUp Gold vil skabe bedre aldersrepræsentation i dansk musik. I et samarbejde mellem DJBFA og GrownUp Gold præsenteres nu et fælles netværk med første møde 7. oktober.

Musiker og sangskriver Stine Liebman har taget initiativet til GrownUp Gold, der arbejder for mere aldersdiversitet i den rytmiske musikbranche.

Stine Liebman har fokus på, hvor svært det er som endnu “ukendt” musiker/artist/musikskaber over ca. 35 år, at blive signet af pladeselskaber, spillet i radioen og booket til koncerter, især i pop- og mainstreamkulturen. Ikke mindst som kvinde eller kønsminoritet.

GrownUp Gold vil gerne skabe en platform for upcoming- og mellemlags-artister over 35 år. GrownUp Gold vil også gerne synliggøre flere rollemodeller over 35 år og vise den yngre generation, at (musiker)livet ikke er slut, bare fordi man er fyldt 40, 50 eller 60 år. Målet med initiativet er således at styrke den musikalske fødekæde i alle aldre.

GrownUp Gold eksisterer bl.a. som gruppe på Facebook.

Det lange liv i musikbranchen

Et af DJBFA’s erklærede kulturpolitiske fokusområder er arbejdet for det lange sangskriver- og komponistliv i musikbranchen. Derfor er et samarbejde med GrownUp Gold en kærkommen lejlighed til at sætte særligt fokus på musikskabere i alle aldre og deres muligheder.

“Musikscenen i Danmark skal afspejle alle, og derfor er det vigtigt, at der findes kunstnere, der kan sætte ord og musik til nogle af de følelser og udfordringer, som alle mennesker uanset alder tumler med,” som der står i DJBFA’s 10 kulturpolitiske programpunkter.

Lad os mødes!

Stine Liebman og DJBFA har stukket hovederne sammen og præsenterer nu det fælles netværk GrownUp Gold. I netværket mødes alle interesserede komponister og sangskrivere over 35 år – og meget gerne et godt stykke over 35 år!

Første netværksmøde finder sted den 7. oktober i Koda-huset (DJBFA), hvor Jakob Løkkegaard-Friese fra WAS Entertainment giver sit bud på, hvordan mellemlagsartister kan blive mere synlige i branchen. Læs mere og tilmeld dig.

Om Stine Liebman

Stine Liebman er initiativtageren til GrownUp Gold. Hun er uddannet rytmisk musiker fra Syddansk Musikkonservatorium med sang som hovedfag. Stine er sanger og sangskriver og udgiver minimalistisk melankolsk ambient pop i eget navn.

Derudover er Stine freelancemusiker, voice-over artist, speaker, dubber, komponist, underviser, mentor og stemmecoach.