GrownUp Gold i Aarhus: Sync – din musik i film og TV

Netværket GrownUp Gold inviterer til en aften med fokus på sync, når Torsten Cubel fortæller om, hvordan du får din musik med på film og TV den 7. december på Promus i Aarhus.

I samarbejde med Autor og Promus inviterer GrownUp Gold til netværksmøde for komponister og sangskrivere torsdag den 7. december 2023 kl. 19.30-21. Aftenens oplægsholder er Torsten Cubel.

Torsten vil fortælle om, hvad sync er, hvordan han arbejder med placering af musik og publishing, og om hvordan musikbranchen har udviklet sig på området den seneste tid. Derudover vil han også fortælle om sin egen vej ind i branchen og om, hvad du kan gøre for at få din musik med i film og TV.

Netværket GrownUp Gold drives af Stine Liebmann, og netværket er målrettet komponister og sangskrivere over 35 år. Men alle er velkommen til arrangementerne, man skal bare være medlem af Koda og tilmelde sig på forhånd.

Se Facebook-begivenhed.

om torsten cubel

Torsten Cubel er medejer af forlaget Spanra ApS og arbejder blandt andet med artisterne Karen Méndez, Dvi$hi, Kajsa Vala, NÆLDE, Who Killed Bambi m.fl.

Spanra ApS har kontorer i Randers og Hamburg og har et stærkt fokus på sync. Sideløbende er Torsten Scandinavian Label Manager ved Danmark Music Group, som er den største uafhængige digitale distributør i Skandinavien. Her hjælper Torsten artister og pladeselskaber med udgivelsesstrategi og pitch af musik til diverse streamingtjenester. I 2013 blev Torsten uddannet Music Manager fra Det Jyske Musikkonservatorium og var efterfølgende sync-manager ved Iceberg Music Group. Torsten har en fortid som manager for Esther Maria og UTAH.

praktisk

Hvad: Netværket GrownUp Gold: Sync – din musik i film og TV v. Torsten Cubel
Hvornår: Torsdag den 7. december 2023 kl. 19.30 – 21.00
Hvor: Promus, Vester Allé 15, 8000 Aarhus. (Indgang sker gennem vinbaren Pica Pica og derefter på øverste etage).

Arrangementet bliver til via Autors midler fra Koda Kultur. Deltagelse er gratis for medlemmer af Koda, men kræver tilmelding.

OBS: Når du har indsendt formularen med dit navn og din email, er du tilmeldt workshoppen – du modtager ikke nogen bekræftende mail. I ugen op til workshoppen modtager du en mail med yderlige informationer.

tilmelding