GrownUp Gold i Aarhus: Sync – din musik i film og TV

Autor og GrownUp Gold holder oplæg i København om, hvordan du får din musik med på film og TV. Kom med fredag den 15. december kl. 10, når Emilie Skovgaard Sørensen gør os klogere på sync.

Vil du gerne have din musik med i film og TV? Dette event er for dig, der er nysgerrig på, hvordan sange ender i film, og hvordan dine sange kan blive det næste soundtrack.

Oplægsholder Emilie Skovgaard Sørensen vil dele ud af sine erfaringer fra filmbranchen, og fortælle om, hvad der bliver lagt vægt på, når hun vælger musik, og om hvordan processen foregår.

Hvis du er independent sangskriver/artist, så får du her en mulighed for at få indsigt i, hvordan du selv kan pitche musik til film/serier. Der vil i slutningen af oplægget være mulighed for at stille spørgsmål.

Emilie Skovgaard Sørensen er Music Supervisor for Nordisk Film Production i Danmark, Sverige og Norge.
Hendes arbejde går ud på at hjælpe med at finde og cleare sange til film og serier i Norden. Hun har arbejdet med musikken i Meter I Sekundet, Nattevagten 2, Toves Værelse, Lars Er Lol, Retfærdighedens Ryttere, Kysset, Kamikaze og mange flere film og serier.

Netværket GrownUp Gold drives af Stine Liebmann, og netværket er målrettet komponister og sangskrivere over 35 år. Men alle er velkommen til arrangementerne, man skal bare være medlem af Koda og tilmelde sig på forhånd.

Bemærk, at der er et lignende arrangement med GrownUp Gold om sync i Aarhus den 7. december 2023 med Torsten Cubel som oplægsholder.

praktisk

Hvad: Netværket GrownUp Gold i København: Sync – din musik i film og TV v. Emilie Skovgaard Sørensen
Hvornår: Fredag den 15. december 2023 kl. 10.00-12.00
Hvor: Autor, Lautrupsgade 9 (Koda-huset), 2100 København Ø, 5. sal.

Arrangementet bliver til via Autors midler fra Koda Kultur. Deltagelse er gratis for medlemmer af Koda, men kræver tilmelding.

OBS: Når du har indsendt formularen med dit navn og din email, er du tilmeldt workshoppen – du modtager ikke nogen bekræftende mail.

tilmelding