GrownUp Gold i Vanløse: Om at booke udlandsturné

NB. Arrangementet er aflyst pga. sygdom. Ny dato er 4. december samme tid og sted!

Netværket GrownUp Gold og Dorte Hartmann fra A Mess inviterer til oplæg om at booke koncerter i udlandet onsdag den 22. november kl. 19.30-21.30 i Kulturstationen Vanløse. 

Temaet for denne aften er en DIY workshop om booking af udlandsturné med oplæg fra Dorte Hartmann. Som musiker står hun bag grungepopduoen A Mess, som turnerer flittigt i særligt de tysktalende lande. Dorte vil fortælle om sin tilgang til booking i udlandet og hendes erfaringer. Der vil både være konkrete eksempler på, hvordan bookinger kommer i hus, men der vil også være fokus på de forskellige veje ind på de udenlandske landeveje.

Om Dorte Hartmann

Dorte Hartmann er kvinden bag A Mess. “Et rod” er “Dorte” stavet bagfra, et uhøjtideligt virvar af fængende melodier og udadvendte følelser. Dorte Hartmann er desuden cand.soc. i Management of Creative Business Processes (CBS), antropolog, musiker i Two Trick Pony, kreativ entreprenør, musikbureauejer af Puffin Artlab, projektleder på Popkorn Nordic og musikbranchekonsulent.

Netværket GrownUp Gold drives af Stine Liebmann, og netværket er målrettet komponister og sangskrivere over 35 år. Men alle er velkommen til arrangementerne, man skal bare være medlem af Koda.

Se Facebook-event.

praktisk

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig. Autors netværksarrangementer bliver til med midler fra Koda Kultur.

Hvad: GrownUp Gold: Om at booke udlandsturné v. Dorte Hartmann
Hvornår: Torsdag den 22. november 2023 kl 19.30-21.30
Hvor: Kulturstationen Vanløse. Mødelokalet Satellitten, Frode Jakobsens plads 4, 1. sal Bibliotek, Jernbane Allé 38, 2720 Vanløse.

OBS: Når du har indsendt formularen med dit navn og din email, er du tilmeldt workshoppen – du modtager ikke nogen bekræftende mail. I ugen op til workshoppen modtager du en mail med yderlige informationer.

tilmeld dig