Mandag 17. februar inviterer DJBFA’s netværk Mandagsklubben til talk med den innovative trompetist Axel Dörner.

Tyske Axel Dörner er kendt som en af de mest innovative trompetister i Europa. Han har boet i Berlin siden 1994 og har siden da været en stor del af byens eksperimenterende scene og gjort sig særligt bemærket inden for improvisation.

Kom og hør ham tale med Kresten Osgood i Den Grå Kødby – som altid gratis for medlemmer af DJBFA og/eller Koda.

Dörner spiller både solo og i trioen TOOT (med Phil Minton og Thomas Lehn), og han har spillet med folk som Christian Lillinger, Håvard Wiik, Jan Roder, Mats Gustafsson, Barry Guy og mange andre.

Praktisk

Netværksmødet finder sted mandag den 17. februar 2020 kl. 17. Deltagere får en drink og kommer gratis ind til resten af aftenens koncerter på Mandagsklubben.

Det er gratis at deltage for alle medlemmer af DJBFA og/eller Koda, men man skal sende en mail til netværksleder Kresten Osgood på osgood@funky.dk og tilmelde sig.

Mandagsklubben finder sted i Forsamlingshuset 5E i Den Grå Kødby på Vesterbro i København.

Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

DJBFA’s netværk drives med midler fra Kodas Kulturelle Midler.

Se alle DJBFA’s netværk for musikkens skabere.