Nu er Eurovision-campen tilbage! Kast dig ud i Eurovision-sange sammen med et hold af internationale sangskrivere, der står bag en række vindersange, i Palma Music Studios 23.-28. august.

For fjerde år i træk tilbyder DJBFA, Koda Kultur og The Arrangement danske sangskrivere muligheden for at komme med på co-writing-opholdet International Eurovision Camp. Du kan være med til at skrive den næste vindersang til Eurovision i lækre Palma Music Studios på Mallorca. Det sker den 23.-28. august 2021.

På de tidligere camps er der skrevet flere danske Melodi Grand Priz/Eurovision-vindere som ”Yes” fra 2020 (skrevet af Emil Lei, Linnea Deb og Jimmy Jansson). Det samme gjorde den danske 2019-vinder ”Love Is Forever” (Lise Cabble, Melanie Wehbe og Emil Lei).

Svensk samarbejde og internationale sangskrivere

På campen er der stærkt fokus på at skrive sange til andre lande og i særdeleshed Sverige, hvor sangen ”Take a Chance” (Marcus Winther-John, Emil Adler Lei og Jimmy Jansson) var i den svenske finale og blev et stort radiohit. Der har være over 10 sange med i forskellige lokale Eurovision-finaler i forskellige lande. International Eurovision Camp afholdes i samarbejde med Universal Music Sverige.

Vi inviterer til en uges intensivt arbejdsophold på Mallorca, hvor der skrives til Eurovision. Campen foregår under ledelse af Anders Fredslund-Hansen (stifter og direktør i The Arrangement), og der vil være deltagelse af Frida Boström (A&R Manager Universal Music Sverige).

I alt deltager 18 sangskrivere på campen, hvoraf de seks vil være inviterede internationale sangskrivere med stor succes i Eurovision, herunder flere der har skrevet Eurovision-vindersange. På årets camp får vi bl.a. besøg af Jimmy Joker, Anderz Wrethov og Linnea Deb, som er sangskriverne bag årets svenske vinder, ”Voices”.

Se deltager Louis Jartos video fra forrige års ophold (i 2020 blev opholdet afholdt i Danmark pga. coronasituationen):

Video fra International Eurovision Camp i 2019.

Fakta om International Eurovision Camp

Arbejdsopholdet foregår i dagene 23.-28. august 2021 i Palma på Mallorca. Der er afgang fra Københavns Lufthavn om morgenen 23. august og hjemkomst om eftermiddagen den 28. august.

Vi leder efter både toplinere, tekstforfattere (engelsk) samt trackwriters/producere. I vurdering af ansøgerne lægges vægt på følgende kriterier:

  • Stærk melodisk tæft.
  • God til engelske tekster.
  • Stærk vokal.
  • Dygtig producer.

Kodas kulturelle midler afholder hovedparten af udgiften i forbindelse med din deltagelse på International Eurovision Camp, herunder rejse, ophold, morgenmad og frokost. Du skal blot betale 1.000 kr. i deltagergebyr.

Se mere om studiet på Palma Music Studios’ hjemmeside.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte projektleder Anders Fredslund-Hansen på anders@thearrangement.dk

Corona: Man skal være indstillet på at tage en coronatest inden opholdet. Vi følger de retningslinjer, myndighederne til den tid udstikker ifm. pandemien. Såfremt det vil være for risikabelt at afholde campen på det planlagt tidspunkt, flytter vi den evt. til et senere tidspunkt eller til afholdelse i Danmark. Alle udvalgte vil beholde deres plads.

Hvis opholdet eller ens deltagelse skulle blive aflyst pga. corona, får man sin egenbetaling retur.

Hvornår: Mandag den 23. august til og med lørdag den 28. august 2021.
Hvor:
Palma Music Studios i Palma på Mallorca.
Ansøgningsfrist:
Torsdag den 20. maj 2021 kl. 23.59.

Sådan søger du

Alle interesserede Koda-medlemmer kan ansøge om at komme med på International Eurovison Camp.

Der ansøges via Koda Kulturs ansøgningssystem. Du logger ind med dit Nem-ID. Vælg Arbejdsophold og “International Eurovision Camp”. Man kan kun ansøge på vegne af sig selv. Her bliver du bedt om:

  • En kort ansøgning, hvor du forklarer, hvem du er, og hvorfor du skal med på campen.
  • Minibiografi/CV (pdf).
  • Tre af dine sange – enten som link til offentligt tilgængelig website (ikke streamingtjeneste) eller vedhæftet som mp3/m4a.
  • Du kan også vedhæfte sangtekster og pressefoto, hvis du vil.

Vi anbefaler, at du laver din ansøgning i god tid inden ansøgningsfristen, så der er tid til at få teknisk bistand fra sekretariatet, hvis nødvendigt.

Ansøgningsfrist: Torsdag den 20. maj 2021 kl. 23.59.

SØG CAMP HER