Klubben Vest med Maria Molde

Musiknetværket i Randers inviterer til en skøn aften med mad og musik i Det Lille Forsamlingshus den 23. marts. Med fælles middag og besøg af sanger og sangskriver Maria Molde.

Kom og vær med ved langbordet og nyd en middag og en snak før koncerten, når vi inviterer indenfor torsdag den 23. marts 2023 kl. 18.30.

Denne aften skal vi møde sanger og sangskriver Maria Molde, der spiller et udvalg af sine sange og fortæller om sit arbejde med at komponere dem. Maria Molde er en sangskriver med meget på hjerte. Hendes danske sange kredser om naturen, bæredygtighed og det fundamentale vilkår, at vi er forbundet med naturen. Hverdagens sanselighed er i fokus, men med undertoner af uro, tvivl og en søgen efter balance.

Marias lysende stemme er blevet sammenlignet med både Alison Krauss og Alberte, og sangene er bygget op omkring Marias mandoliner, som tilføjer musikken deres helt egen sprøde lyd.

Marias karriere som sangskriver startede efter et længere ophold i New York, hvor hun var delaf den amerikanske bluegrass scene. Mødet med country- og bluegrass universet med dets iørefaldende tonesprog og umiddelbare tekster ramte hende rent, og hendes egne bluegrass inspirerede sange begyndte at presse sig på. Dog med danske tekster og med tydelige referencer til den nordiske folke- og visetradition, Maria er vokset op med.

Maria vil fortælle om sin udvikling som sangskriver fra de mere naturinspirerede, livsbekræftende sange, til et dybere tekst- og toneunivers præget af både klimakrise og personlig krise.

Maria har i 2022 udgivet EP’en Udefra med sit stringband MOLDE. EP’en har fået airplay på P5, har ligget nr. 1 på Radio Tønders hitliste i flere uger i træk og fået flotte anmeldelser med på vejen.

Praktisk

Hvad: Klubben Vest netværksaften med middag samt musik og fortælling med Maria Molde
Hvor: Hans Bojes allé 42, 8960 Randers SØ
Hvornår: Torsdag den 23. marts 2023. Maden serveres kl. 18.30. Aftenen slutter senest kl. 22.
Hvordan: For at sikre dig en plads, skal du sende sms til værten Karoline med dit navn og e-mail til 22 86 12 67 samt indbetale 100 kr. på mobilepay 22861267. Tag gerne en ven/partner med, og skriv fulde navne på alle tilmeldte på indbetalingen.

Transport: X-busser fra Aarhus går næsten til døren, og der er fri parkering på gaden ved Det Lille Forsamlingshus.

Autors netværksarrangementer er for alle medlemmer af Koda. Arrangementerne bliver til med midler fra Koda Kultur.