Klubben Vest med Jullie Hjetland

Komponist og vokalist Jullie Hjetland gæster musiknetværket i Randers den 8. maj 2024. En aften med musikalsk fællesskab, talk, livemusik og middag.

Vær med ved langbordet og nyd en middag og en snak, før der er musik og oplæg med Jullie Hjetland onsdag den 8. maj 2024 kl. 18.30 til 22.00. 

Vokalmagikeren Jullie Hjetland er udtryksfuld som få. Hendes musik emmer af en dyb forankring i den nordiske vokaltradition, og hun har et stærkt og karismatisk udtryk, der drager fortid ind i fremtid. Hun er ikke bange for at tage chancer og sætte tingene på spil, hun bruger ukendte instrumenter og elektroniske virkemidler der sætter hende i stand til kunstnerisk formidling på højt plan.

Som en del af aftenen er der lækker, hjemmelavet mad kl. 18.30, som deles omkring langbord med kolleger og nye venner. Der er to sæt med talk/musik samt kaffe og kage i pausen. 

om jullie hjetland

Jullie Hjetland er uddannet med en master i nordisk folkemusik, hun har optrådt i det meste af verden, og selv om hun for mange er ukendt, har hun bevæget sig på tværs af mange genrer. Jullie Hjetland har gennem sin karriere vundet, og blevet nomineret til flere DMA’er både inden for Jazz og Folk, og i 2018 blev hun nomineret til en Reumert.

På magisk vis går hun fra det mest sårbare i sin sang over i en vokal så kraftfuld, at den føles både naturlig og overnaturlig på samme tid. Hun har en direkte og ærlig adgang til musikken med sin stemme og krop som instrument, en adgang som lader alle parader falde.

Se mere på JullieHjetland.dk

Praktisk

Hvad: Klubben Vest netværksaften med talk og musik med Jullie Hjetland
Hvor: Hans Bojes allé 42, 8960 Randers SØ
Hvornår: Onsdag den 8. maj 2024 kl. 18.30 til 22.00. (Dørene åbner kl. 18.15, maden er klar 18.30, og musik/talk starter kl. 19.30). 
Hvordan: For at sikre dig en plads, skal du sende sms til værten Karoline Budtz med dit navn og e-mail til 22 86 12 67 samt indbetale 100 kr. per person på Mobilepay: 22 86 12 67.  Husk at notere fulde navne på alle tilmeldte + AUTOR ved indbetaling.

Transport: X-busser fra Aarhus går næsten til døren, og der er fri parkering på gaden ved Det Lille Forsamlingshus.

Autors netværksarrangementer er for alle medlemmer af Koda. Arrangementerne bliver til med midler fra Koda Kultur.