Som en udspringer af netværket eQ Fridays præsenterer Beats by Girlz Denmark, Rytmisk Center og DJBFA nu to søndagsworkshops.

Alle kvinder, transpersoner og ikke-binære, der er interesserede i musikproduktion, er velkommen på eQ-netværkets første søndagsworkshops. De to første datoer ligger klar: Søndag den 24. oktober og søndag den 12. december.

På disse endagsworkshops kommer du til at skabe musik i samarbejde med de andre deltagere (max. 12 pr. gang). Gennem kunstneriske udfordringer og benspænd skal I eksperimentere med stilarter og sangskrivning. Det gælder om at sætte den kreative proces i spil, arbejde sammen og producere sange og musik ud fra den inspiration, I får i løbet af dagen.

I bliver inddelt i teams på to-tre personer, som skal arbejde sammen om at skabe ny musik ud fra en bunden opgave/udfordring. Sidst på dagen præsenterer I jeres resultater for hinanden og deler erfaringer om jeres proces.

Hvad: eQ Sundays Workshop
Hvornår: Søndag den 24. oktober og søndag den 12. december 2021. Begge dage kl. 10-16.
Hvor: Rytmisk Center, Vesterbrogade 107 E, 1620 København V.
(Indgang via gården. Der er også adgang fra Enghavevej og elevator).
Pris: Gratis.
Tilmelding:
Tilmelding til workshoppen søndag den 24. oktober.
Tilmelding til workshoppen søndag den 12. december.

sådan forløber workshoppen


Dagen starter med en introduktionsrunde. Herefter får I et oplæg om en af de mange tilgange til den kreative proces med specifikt fokus på musikproduktion. Det er også her, vi gennemgår de tekniske aspekter, så selv uerfarne kan deltage. Dem, der allerede ved hvordan, kan gå i gang med det samme.

Det tekniske aspekt kan fx være et crash kursus i at optage vokal med mikrofon, tips til effektiv og ide-genererende brug virtuelle instrumenter eller at bruge effekter. Hovedfokus ligger dog på den bundne opgave, der ansporer jeres musikalske ideer og sætter jer under tidspres – så kan den indre kritiker ikke nå at få taletid..!

Man skal selv medbringe sin egen computer med et musikprogram på. Om det er GarageBand, Ableton, Logic eller et andet er ikke så vigtigt, bare du har en lille idé om, hvordan det fungerer.

om eq fællesskabet

Vi ønsker bidrage til at skabe et stærkere fællesskab og større vidensdeling i musikbranchen for kvinder, transpersoner og ikke-binære. Dette er stedet, hvor folk indenfor musikproduktion af alle genrer kan mødes, blive inspireret og møde nye samarbejdspartnere.

  • eQ Fridays byder på oplæg og netværk og foregår den første fredag i måneden.
  • eQ Forum er en Facebook-gruppe, hvor vi kan stille spørgsmål og dele tips. Søg på eQ Forum.
  • eQ Sunday workshops er arbejdsdage, hvor man ud fra kreative benspænd co-writer med andre, skaber ny musik og får inspiration og færdigheder med hjem.

EQ Fridays er et samarbejde mellem Beats By Girlz Denmark, Rytmisk Center og DJBFA og er støttet af Tuborgfondet.