Tirsdag 8. september præsenterer Kresten Osgood den anerkendte komponist og saxofonist i Kødbyen i København.

Efter Mandagsklubben lukkede, samler Kresten Osgood faklen op og inviterer nu til Osgoods Netværk, som første gang får besøg af Laura Toxværd.

Det er gratis for medlemmer af DJBFA og/eller Koda. Senere samme aften kan man høre Laura Toxværd give koncert på Klub Primi – lige ved siden af 5E. Det er også gratis for Koda-medlemmer, men det kræver tilmelding.

Tid: Tirsdag 8. september kl. 17
Sted: Forsamlingshuset 5e, Slagtehusgade 5E, 1715 København V
Tilmelding: skriv til Kresten Osgood på osgood@funky.dk

Om Laura Toxværd

Laura Toxværd er en anerkendt saxofonist og komponist. Hun er uddannet ved Rytmisk Musikkonservatorium og er stiftende medlem af ILK.

Laura har en jazzbaggrund og begyndte tidligt at interessere sig for avantgarde og freejazz. Wire har beskrevet hendes musik som ”geometrisk post-jazz”, og inspirationskilderne tæller da også så forskellige ting som Charlie Parker, grunge og electronica.

transportrefusion

Som medlem af DJBFA kan du få refunderet dine omkostninger i forbindelse med deltagelse i arrangementer i DJBFA’s netværk, hvis du bor (og skal rejse) mere end 120 km. væk.

Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

Se alle DJBFA’s netværk

Netværket bliver til med midler fra Koda Kultur.