Loddekursus

På opfordring præsenterer vi et gør-det-selv-minikursus i at lodde kabler i samarbejde med Women in Live Music 8. juni hos Kinovox i Herlev. Alle Koda-medlemmer er velkommen!

De fleste, der spiller musik, har oplevet jackstiks og XLR-kabler, der ikke virker. Nu kan du få et lynkursus i, hvordan du selv reparerer dine kabler.

Dette kursus er et af dem, der er dukket op pga. efterspørgsel fra musikere, der gerne vil lære at lodde deres egne ledninger. Derfor har vi taget kontakt til lydtekniker Malle Kaas fra Women in Live Music, der gennem et par timer vil undervise i at lodde. Det hele foregår onsdag den 8. juni kl. 10-13 på audiovirksomheden Kinovox i Herlev.

Arrangementet er for alle interesserede Koda-medlemmer, uanset køn, alder og lodningserfaring…! Pladserne besættes efter først-til-mølle-princippet, så tilmeld dig med det samme.

Praktisk om kurset

Der er seks loddestationer, og derudover kan der være plads til to mere med egne loddekolber. Kinovox leverer loddetin, stik samt kabler, vi kan øve os på. Du kan også tage dine egne kabler med.

Kurset foregår fra den 8. juni 2022 fra kl. 10-12. Derefter inviterer Kinovox til frokost. Hvis der tilmelder sig flere end otte deltagere, har vi mulighed for at lave et eftermiddagshold fra kl. 13-15.

Loddetin, loddekolber, kabler og diverse stik vil blive leveret fra Kinovox. Har du selv en loddekolbe, så medbring gerne denne (skriv i kommentarfeltet, hvis du selv medbringer).

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig.

Hvad: Loddekursus
Hvornår: Onsdag den 8. juni 2022 kl. 10-13
Hvor: Kinovox, Marielundvej 45 B, 2730 Herlev

Tilmeldingsfrist: Mandag den 6. juni 2022.

Tilmeld dig