Hvad lytter danske sangskrivere og komponister til? Hvad læser, streamer og køber de billetter til? Hver måned spørger vi et medlem om forskellige tips til oplevelser.

Selina Gin, producer og sangskriver, er her i oktober klar med en omgang gode anbefalinger. Selina Gin kender mange nok især fra Nelson Can, og i dag har hun travlt med sin solokarriere.

Selina har netop udgivet singlen “Never Be the One”, og der er mere på vej senere på efteråret. Hun spiller også live med fuldt band på Hotel Cecil i København den 20. november.

Selina anbefaler:

Brimheim
…og hendes ørehængende sang “Call It What You Want”.

Prisma
…og deres eksplosive og ørehængende livekoncerter. Tag ud og oplev dem! (Prisma spiller på Harders i Svendborg 26. januar 2022, på Radar i Aarhus den 27. januar og på Northern Winther Beat i Aalborg den 29. januar).

Generationen-podcast af Babak Vakili
…også kendt som rapperen Bobby Shams, er en helt ny måde at lytte til podcasts på, og jeg kan slet ikke anbefale det nok.

Eee Gee
…og sangen “Killing It”. Selvironi og smuk sangskrivning går op i en højere enhed

P6 Beat og P8 Jazz
... lidt usædvanlig anbefaling, men kanalerne står til at lukke på DR, og Danmark og branchen har stærkt brug for begge, så vi kan forsøge at blive ved med at få mere diversitet ind i vores musikkultur, og gøre op med, at mainstream er den eneste vej.