Magnus i Berlin: Hvordan flytter man karrieren til udlandet?

Følg Magnus Tempels’ gør-det-selv-musikeventyr i Berlin, og få (måske) inspiration til at prøve lykken uden for Danmarks grænser. Vær med på Zoom 7. februar kl. 17-18.

Har du overvejet, om din musik kunne få mere liv i udlandet? 

Magnus Tempels. Foto: Tayf Shaker

Det har den 24-årige sangskriver, producer og artist Magnus Tempels i hvert fald. I januar 2023 er han flyttet til Berlin for at give sin musikkarriere vinger i udlandet. Hvad han får ud af det, og hvad der vil ske i løbet af året, vides ikke, men Autor har fået lov at følge Magnus i processen. Til inspiration for andre musikskabere, der overvejer at prøve sig selv af internationalt.

Over det næste halve år vil Magnus holde tre Zoom sessions med cirka tre måneders mellemrum, hvor du får mulighed for at komme helt tæt på processen med at flytte til et andet land uden at have det store netværk. Magnus inviterer til en åben snak, hvor han vil fortælle om, hvordan han har forberedt sig, hvad formålet med flytningen er, og hvilke succeskriterier, han har for sit ophold.

Første session er tirsdag den 7. februar 2023 kl. 17-18 (rykket fra 24. januar). Cirka en måned efter Magnus er flyttet til Berlin. Her vil han især fortælle om sin fremgangsmåde for de første par måneder. Så hop med Zoom, hvis du vil høre mere og deltage i samtalen; måske vi også kan udveksle ideer, spørgsmål og råd til DIY-udenlandseventyr i almindelighed og den berlinske musikscene i særdeleshed. 

Om Magnus Tempels

Magnus Tempels’ musikliv kom for alvor i gang i 2014, hvor han begyndte at spille på gaden iført sin stemme og guitar. Efter at have rejst rundt og spillet på gaden i flere europæiske storbyer, blev 2018 året, hvor Tempels’ begyndte at producere elektronisk musik. 

Det har ført til, at han netop har udgivet sit anmelderroste debutalbum Leech, hvor skarpe Bieber-inspirerede popmelodier møder mørket fra Tempels’ elektroniske instrumentale ophav. Magnus har tidligere spillet på bl.a. Spot Festival, Rust og Vega.

Magnus Tempels er medlem af Autor. Han har tidligere været med på sangskrivercampen DIY Berlin, som har været med til at give ham blod på tanden til at arbejde videre i Tyskland. 

Se mere til Magnus Tempels på hans officielle Facebook eller Instagram.

Zoom-snak med Magnus Tempels i Berlin er tirsdag den 7. februar 2023 kl. 17-18. Mødet er rykket fra 24. januar – tilmeldte til det oprindelige møde vil blive kontaktet.

For alle interesserede Koda-medlemmer.

tilmeld dig