Medlemsfordel: Rabat på by:Larm

Som medlem af Autor kan du få rabat på både festival- og konferencedelen på den toneangivende norske branchefestival 14.-16. september.

Ligesom danske Spot Festival består norske by:Larm i Oslo af både musikfestival og musikkonference. Festivalen er indflydelsesrig og et årligt hotspot for nordisk musik i talrige genrer.

Vi har indgået en særlig aftale med by:Larm, så du som Autor-medlem kan få “delegatpass” til både festival og konference med rabat.

Om by:Larm 2023

Festivalen finder sted i Oslo den 14.-16. september 2023.

Med et delegatpas får du adgang til konferencens talks og debatter, delegatloungen for bands, branchefolk og oplægsholdere samt selvfølgelig til alle festivalens koncerter rundt om i Oslo.

Blandt de optrædende på festivalen er Bavé, Neon Priest, Hillari, Klossmajor og Turbo. Der kommer også til at stå danske navne på scenerne, fx Julie Pavon, Blæst, Elias Rønnenfelt (Iceage), Søn og Debbie Sings (alias Sophia Hage, som tidligere på året var Medlem i Fokus hos Autor).

Nogle af konferencearrangementerne handler om AI og sangskrivning (og rettigheder), sync-markedet med udgangspunkt i Better Call Saul, mulighederne på den norske livescene og meget mere (flere talks og debatter offentliggøres op til festivalen).

Se by:Larms program.

Sådan får du rabat

Normalprisen er 3.940 norske kroner. Som medlem af Autor får du 550 kr. i rabat og får det for 3.390 NOK. Det svarer til ca. 2.262 danske kroner.

For at købe adgang med rabat til alle tre dage, skal du følge nedenstående link og vælge “Delegatpass – by:Larm 2023 – Autor”. Kun for medlemmer af Autor.

Køb billet med rabat