Medlemstilbud: Studie og sparring med Jan Rørdam

Jan Rørdam har et studie på Nørrebro i København; Vaerksted, som han nu tilbyder til medlemspris for Autor-medlemmer – inkl. producer- og teknikersparring.

Sangskriver, producer m.m. Jan Rørdam tilbyder Vaerksted til en favorabel pris for andre Autor-medlemmer.

Jan Rørdam. PR-foto.

Jan skriver om Vaerksted og det, han tilbyder:

Mine studiefaciliteter på Nørrebro har gennem en længere årrække dannet rammen om mange albums, musik til teater, film og tv samt en masse andre projekter på egen bane. Grejet er high-end, og kæderne fra mikrofon til top-konvertering i Pro Tools Carbon bliver ikke meget bedre: Neumann, U87, EMI Chandler, Fairman og meget andet dejligt grej. Nu vil jeg gerne dele stedet og min erfaring med andre.

For solister eller bands

Grundlæggende tilbyder jeg studiet med undertegnede som producer og tekniker. Min tilgang er altid samarbejde. Vi lytter seriøst til grundmaterialet og tuner os ind på det videre forløb. For mig handler det ikke om at ændre i det eksisterende, men at forstærke det unikke.

Vi kan producere sange, indspille grundbånd, co-write, producere vokaler, eller jeg kan give feedback på jeres materiale. Om du er solist eller band er underordnet. Det gælder om at strikke den optimale model sammen.

Rabat til Autors medlemmer

Jan Rørdam giver rabat til andre Autor-medlemmer. Medlemspris i studiet med Jan er 300 kr. i timen for medlemmer af Autor.

Er det noget for dig? Kontakt Jan Rørdam direkte på 20 46 18 42 eller mail@janrordam.dk. Så kan I sammen finde ud af, hvad behovet er. Husk at sige, du er medlem af Autor.

Studiet ligger på Sigurdsgade i København N.


Nogle af Vaerksteds mange gæster gennem tiden:
Søren Sko, Lis Sørensen, Alberte Winding, Kasper Winding, Christina von Bülow, Michael Bundesen, Benjamin Koppel, Thomas Winding, Søs & Kisten, Maria Montell, Peter Mygind, Sara Indrio, Tristan T, Frans Bak, Stine Michel, Mads Westfall, Michael Slot Phil, Mette Marckmann, Joy Frederiksen, Sigurd Barrett, Tristan T, Blå minder, Bak//Rordam og mange flere …