Igangsættelsen af eQ Fridays: Musikproduktion for kvinder, transpersoner og ikke-binære blev udskudt pga. corona. Men nu er vi klar 4. juni med eQ Fridays med DJ og producer Anastasia Kristensen.

Beats by Girlz Denmark, Rytmisk Center og DJBFA præsenterer for første gang EQ Fridays – Musikproduktion og netværk for kvinder, transpersoner og ikke-binære. I første runde får vi besøg af den internationalt efterspurgte DJ og producer Anastasia Kristensen.

Bliv klogere på musikken og mød dine musikerkolleger, når EQ Fridays åbner dørene for første gang. Alle kvinder og kønsminoriteter er velkommen til en eftermiddag og aften, med et spændende oplæg, og efterfølgende mulighed for at gå ud i lydstudierne til spontane arbejdsfællesskaber, feedback eller vidensdeling i mindre grupper. Tag gerne din computer og egne produktioner med. Der vil også være lidt forfriskninger til ganen.

OBS. Vi overholder alle corona-restriktioner og skal bede om, at alle medbringer mundbind.

Tidspunkt: Fredag den 4. juni 2021. Døre kl.15.00, oplæg kl. 16, luk kl. 20.
Sted: Vesterbrogade 107 E, 1620 København V. (Gå ind i gården, der står Luna på døren).
Pris: Gratis, men kræver tilmelding. Der et begrænset antal pladser.

Se Facebook-begivenhed.

om ANASTASIA kristensen

Til første arrangement kan du møde Anastasia Kristensen, international kendt DJ og producer. Hun er kendt for at spille hed techno og har stået bag pulten på klubber og festivaler rundt om i verden. Hun har produceret remixes for andre store technoproducere såsom Special Request og Daniel Avery og har udgivet Ep’en Ascetic.

Til arrangementet laver hun show and tell og præsenterer produktion og opbygning af et par af sine numre samt deltager i sparring og feedback.

eq fridays


Vi ønsker at bidrage til at skabe et stærkere fællesskab og større vidensdeling i musikbranchen for kvinder, transpersoner og ikke-binære. Dette er stedet, hvor folk indenfor musikproduktion af alle genrer kan mødes, blive inspireret og møde nye samarbejdspartnere. EQ Fridays foregår den første fredag i måneden.

EQ Fridays er et samarbejde mellem Beats by Girlz Denmark, Rytmisk Center og DJBFA og er støttet af Tuborgfondet.

TILMELD DIG HER