Tirsdag 3. marts inviterer netværket ES21 til talks og frokost. Fokus er på musik og scenekunst med gæsterne Rumpistol og Gel.

Der er gang i elektronisk musik og scenekunst for tiden. Dette netværksmøde sætter derfor fokus på området og på, hvordan man kan komme i forbindelse med scenekunstmiljøerne.

Rumpistol og Gel har begge solid erfaring og stærk berøringsflade med scenekunsten: Rumpistol har for nyligt performet på teaterscenen i Sort/Hvid-produktionen Electronic, og Gel er både elektronisk musiker, danser og koreograf.

Mødet foregår på Husets Teater, hvis dramaturg Pernille Kragh også vil sige et par ord.

Dagens talks

Jens Christiansen er bedre kendt som Rumpistol, og han har i et årti arbejdet på kryds og tværs af musik og scenekunst i både danse- og teaterforestillinger. Som elektronisk musiker er han tillige internationalt anerkendt med stort koncertvirke og er aktuel med det nye album After the Flood samt koncert på Xenon-scenen under Vinterjazz 2020.

Mød også Karis Zidore aka Gel, som både er lydkunstner og danser. Hendes seneste album Drama Tools fra 2018 består af synths, slagtøj og sitrende feltoptagelser, som danner et organisk væv af rytmer og soundscapes og understreger, hvordan en sådan friktion fungerer perfekt til at få sat kroppen i bevægelse. Senest har hun skabt lyden til Emilie Gregersens danseværk Touch, hvor Karis Zidore har undersøgt lyd som berørende og bevægende aktør. Hun har desuden, i samarbejde med Xenia Xamanek, netop udgivet Moodswings på pladeselskabet Escho.

Praktisk

Tid: Tirsdag den 3. marts 2020 kl. 13-16
Sted: Deltagerne mødes kl. 13 og spiser frokost på café og går derefter over til Husets Teater, Halmtorvet 9, 1700 KBH . V. Adresse på café oplyses, når vi nærmer os mødet.

Arrangementet er gratis og åbent for alle medlemmer af DJBFA og/eller Koda.

Tilmelding: Jan Lippert på newsound21@gmail.com (bemærk: der er fuldt booket, men du kan skrive dig på venteliste)

ES21’s arrangementer bliver til via Kodas Kulturelle Midler.

Se alle DJBFA’s netværk for musikkens skabere.

OBS. Der ydes transportrefusion i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.