DJBFA’s netværk Mandagsklubben inviterer indenfor den 30. september. Denne gang med den svenske free jazz-legende, saxofonist Lars-Göran Ulander.

Til den niende i rækken af DJBFA’s artist talks i netværket Mandagsklubben, kan du den 30. september opleve Lars-Göran Ulander i samtale med Kresten Osgood med mulighed for efterføglende koncert.

Den svenske saxofonist og legende udi free jazz’en Lars-Göran Ulander har rundet de 76 år. Han startede med at spille med Bernd Egerbladh og Lasse Lystedt sidst i 1950’erne. Senere blev han toneangivende i Per Henrik Wallins trio.

Han samarbejdede også med Phil Minton, Palle Danielsson og mange andre. Ulander var en ledestjerne inden for fri improvisation i 80’ernes Umeå, og bl.a. Mats Gustafsson anser ham for en stor inspirationskilde. Siden slut-70’erne har Ulander desuden været radiovært og producer på svensk radio – og ansvarlig for at gøre en ny generation interesseret i jazz gennem hans radioprogrammer.

Ulanders spil er af et konstant højt niveau med et meget personligt take på altsaxofonen. I nyere tid har han samarbejdet med Erik Kimestad, Rune Lohse, Kresten Osgood, Magnus Broo og mange andre.

Lars-Göran Ulander har optrådt på Mandagsklubben adskellige gange, men denne gang er først chance for at opleve en interessant artist talk med ham, hvor han vil dele ud af sin erfaring.


Praktisk

Netværksmødet finder sted mandag den 30. september 2019 kl. 17-18.30. Deltagere får en drink og kommer gratis ind til resten af aftenens koncerter på Mandagsklubben.

Det er gratis at deltage for alle medlemmer af DJBFA og/eller Koda, men man skal sende en mail til netværksleder Kresten Osgood på osgood@funky.dk og tilmelde sig.

Mandagsklubben finder sted i Forsamlingshuset 5E i Den Grå Kødby på Vesterbro i København.

Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

DJBFA’s netværk drives med midler fra Kodas Kulturelle Midler.

Se alle DJBFA’s netværk for musikkens skabere