Nyt album fra DJBFA-medlem: Nikolaj Nørlund er ude med nyt album med titlen Hverdag i Paradis. Albummet er hans første reelle siden Det naturlige fra 2014. I de mellemliggende år har Nikolaj udgivet to album med Copenhagen Phil, et med Aidt/Nørlund og opsamlingen Verdens eneste mulighed (2020).

Hverdag i Paradis er blevet til i tæt samarbejde med pianisten Adi Zukanovic (som i øvrigt modtog en af DJBFA’s hæderspriser 2019). Det kan høres. Hverdag i Paradis har en ny lyd og en ny vinkel på sangskrivningen.

Nikolaj Nørlund udtaler om albummet:
“Det er klart, at det er tossede tider, vi lever i, og det ville da være mærkeligt, hvis det ikke på en eller anden måde satte sit aftryk på ens kreative udtryk. Men alt bliver jo vendt og processeret i sådan en proces, som det er at lave et album, så det endelige resultat har sit eget liv.

Adi og jeg begyndte på det her album for et års tid siden, og vi har brugt mange nye metoder i sangskrivningen og indspilningsprocessen for at nå frem til en lyd og et rum, som vi synes var udfordrende og passende i forhold til materialet. Og nogle gange har det været omvendt, så vi er begyndt med musik og lyd, og så skrevet sangen ind i det. På den måde håber vi, at vi er endt med et afvekslende men alligevel sammenhængende resultat.”

Hverdag i Paradis udkom 19. februar 2021 på Auditorium / Playground Music. Vinyludgivelse: 24. marts. Se mere på norlund.com.