Nord i Aalborg: Adgangen til den kunstneriske kilde

Tirsdag den 2. april inviterer Netværket Nord i Aalborg til en aften med Povl Kristian, filmkomponist og musiker i bands som Düreforsög, Bleeder, Sort Sol m.m, til en talk om “adgangen til den kunstneriske kilde”.

På baggrund af en forrygende aften i efteråret ’23, hvor Komponist- og Sangskrivernetværk Nord oplevede et sandt musikalsk bombardement af Poul Kristians værker både som musiker, filmkomponist og producer, ønskede deltagerne at få mulighed for at møde og opleve Povl Kristian igen.

Med musik til mere end 80 film, albumproduktioner og livekoncerter nåede vi langt fra i mål på vores netværksaften, og vi har derfor stadig et ønske om at få indblik i hele produktionen, især Povl Kristians seneste værker og produktion. Som kunstner har Povl Kristian igennem sit liv arbejdet sig ind i adgangen til den kreative, kunstneriske kilde, til at turde kanalisere musikken frit og lade sig lede af den balance, som kan opnås igennem dyb filosofisk refleksion.

Povl Kristian har bidraget til dansk films succes både i Danmark og internationalt. Listen over film, dokumentarer og reklamefilm, som Povl Kristian har komponeret musik til, er lang. Det samme er rækken af nomineringer og priser, som Povl Kristian har opnået gennem en flot musikalsk karriere. Han står bl.a. bag musikken til Meter i Sekundet og Pusher. Han har produceret album med eksempelvis Lars H.U.G., Bleeder og Love Shop, og han har selv været musiker i bands som Düreforsög, Bleeder og Sort Sol.

Kom tæt på mennesket, kreativiteten, processen og resultatet. Det sker i netværket Nord tirsdag den 2. april (lige efter påske) 2024 kl. 19.00. Vi serverer øl og sodavand. Arrangementet er gratis og for medlemmer af Koda. Tilmelding er påkrævet, og du kan tilmelde dig nederst på siden.

om Povl Kristian

Povl Kristian er både filmkomponist, komponist, producer og musiker. Povl Kristian er især kendt for at have lavet musikken til film som Meter i Sekundet, En kort en lang, Pusher og Sover Dolly på ryggen, dertil kommer en lang række dokumentarfilm, reklamefilm samt arbejdet som producer og musiker.

Povl Kristian har produceret en lang række album og soundtracks til fx Lars H.U.G., Peter Peter & Peter Kyed, Bleeder, Love Shop og Sort Sol. Han har også været udøvende musiker i bands som, Düreforsög, Bleeder, Sort Sol, Lars H.U.G., Hotel Hunger og Naive.

praktisk og tilmelding

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Der er plads til maks. 25 deltagere. Pladserne tildeles efter “først til mølle”-princippet. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig. Arrangementet er arrangeret af komponist- og sangskrivernetværket Nord. Dette og Autors øvrige netværk bliver til med midler fra Koda Kultur. 

Hvad: Netværket Nord: Talk med Povl Kristian – Adgangen til den kunstneriske kilde
Hvornår: Tirsdag den 2. april 2024 kl. 19-21.
Hvor: Kling Klang Studiet, Kirkegårdsgade 3, 9000 Aalborg

Tilmeld dig nederst på siden. Når du har indsendt formularen med dit navn og din e-mail, er du tilmeldt. Du modtager ikke nogen bekræftende mail. Op til arrangementet modtager du en mail med yderlige informationer.

tilmeld dig