Ny coach for bands og solister: Johannes Dybkjær Andersson

Vi er glade for at kunne tilbyde en ny coachingmulighed og sige velkommen til Johannes Dybkjær Andersson. Han tilbyder coaching til enkeltstående komponister/sangskrivere og til bands.

I et forløb med Johannes Dybkjær Andersson arbejder du med kreativ udvikling på tre niveauer:
1) Kunstnerisk, 2) Forretningsmæssigt, 3) Ift. et sundt og bæredygtigt liv i musik.

Opstart og genstart
Johannes arbejder typisk med forløb, som har afsæt i en bevægelse. Det kan fx være ”første skridt ind på scenen” for en ny kunstner eller ”næste skridt i karrieren” for en etableret kunstner. Det kan være ”fra idé til iværksætter” eller ”produkt til lancering”.

Skaber og iværksætter

Rådgivningen er henvendt til skabende kunstnere, med udgangspunkt i at de også er kreative iværksættere. Han har fokus både på konkrete strategier, ’produkt’ og resultater, samt at understøtte et bæredygtigt liv som kreativ ift. arbejdsglæde, balance og flow.

Omdrejningspunktet er kreativ udvikling – på to områder i en sund balancegang:
1) Den skabende kunstner, mennesket bag, vision, forventningsafstemning, team, selvforståelse og forretningsfundamentet ift. et bæredygtig liv i musikken
2) ’Produktet,’ produktudvikling, pitch, plan, Go To Market- og lancerings-strategi

For bands og solister

Johannes har stor erfaring med at arbejde med individuelle kunstnere såvel som med grupper. I begge tilfælde har han et særligt fokus på arbejdet med den interne forventningsafstemning, gruppedynamik, hvordan med bliver leder af et team uden nødvendigvis at have mandat eller forudsætninger, god til at samarbejde – og hvad er gør sig særligt gældende, hvis man er alene som solist og væres sin egen chef (og andres) – og hvad gør sig gældende, når man er en gruppe.

forløb

Et forløb vil være tre sessions af to timer og fokusområderne vil være
◦ Vision og strategi: Hvor vil jeg hen, og hvordan når jeg derhen? Her arbejder vi med drømme, visioner, lægger realistiske planer og strategier med fokus på at etablere et sundt og bæredygtigt fundament for et liv som kunstner og/eller kreativ iværksætter
◦ Kreativ sparring: Fokus på at finde frem til og (videre)udvikle kunstnerisk udtryk, produkt, koncept, forretningsidé
◦ Go To Market: Etablering, lancering og branding. Fokus på at (videre)udvikle en profil, tilegne sig kompetencer, arbejde med netværk, definere og lancere produkt/projekt/koncept på det bedst mulige måde
◦ Forretning: Fokus på at iværksætte og drive en sund kreativ/kunstnerisk virksomhed, samarbejder, aftaler, økonomi etc.

Om Johannes Dybkjær Andersson

Johannes Dybkjær Andersson har været mentor og rådgiver for over 200 kunstnere og kreative iværksættere igennem de sidste 20 år.

The Minds of 99, Per Vers, Sys Bjerre, Lasse Dein, Benal, Camilla Munck, Sitrekin, Patina, Djämes Braun og Josephine Philip er nogle af de navne, Johannes har arbejdet med som mentor og rådgiver. Johannes arbejder både direkte med kunstnere og i regi af bl.a. Karrierekanonen/Bandakademiet, Rytmisk Musikkonservatorium, DR Talentholdet m.m.

Johannes har baggrund som Kreativ Udviklingsleder i DR P3, hvor han netop har stået bag udviklingen af ’Den Strategiske Retning for P3 Musik. Han var tidligere CEO, Creative Director & Founding Partner i det kreative bureau Volume og har stået bag kreative samarbejder mellem MØ og Microsoft, Pernille Rosendahl og Audi, phlake, Sundhedsstyrelsen og Roskilde Festival og stået bag udviklingen af Tuborg Musikhjælp m.m. Tidligere var han A&R og International Marketing Manager i Sony Music, hvor han var ansvarlig for bl.a. udgivelser med Beyoncé. Han har desuden været booker tilknyttet Det Kongelige Teater, Tivoli, ROSA m.m., iværksætter og manager for bl.a. Mew og Hymns From Nineveh.

Johannes er jurymedlem i Karrierekanonen og har selv baggrund som skabende og udøvende kunstner og har spillet 500+ koncerter i Europa, medvirket på 10+ albums. Han er lige nu aktuel med bandet Ring Them Bells.

Coachingen er gratis for Autor-medlemmer, og også tilgængelig for Koda-medlemmer for 350 kr.

Læs mere og søg coaching hos Johannes via Karriere og Karrierecoaching.