Ny vokal coach: Paul Anthony Clarke

Autor byder velkommen til vokal coach Paul Anthony Clarke, som du nu kan få et forløb hos, hvis du vil arbejde konkret med din sangstemme. Pauls fokus er at gøre dig til en mere selvsikker sanger med bedre teknik.

Med Paul Anthony Clarke som vokal coach får du en masse redskaber til at styrke din vokal. Fremgangsmåden er enkel, men alligevel effektiv nok til at give flotte resultater, der får dig til at synge, præcis som du drømmer om.

Paul Anthony Clarke har arbejdet som vokalcoach med artister som Tom Jones, Elton John, George Michael, Boyzone og popgruppen Eternal. En af Pauls mange passioner er at hjælpe andre sangere med at udvikle deres sangpotentiale og præstationsniveau. Han har optrådt i kirker internationalt i blandt andet Ghana, USA og Europa. I dag er han bosat i Danmark, hvor han er korleder for Glostrup Gospel og Lighthouse Gospel.

Paul afholdt også vokal workshop på Autors Seminar & Bar i april 2024.

Et coachingforløb med Paul Anthony Clarke består af fem sessions af én times varighed og foregår på engelsk. Alle medlemmer af Koda få et coachingforløb for egenbetaling på kun 350 kr. Resten dækkes af midler fra Koda Kultur.

Som medlem af Autor kan du få et forløb gratis.

Læs mere og få et coachingforløb med Paul Anthony Clarke via Karriere og Karrierecoaching.