Josh Greenberg hjælper dig med at sætte mål og få retning på din musikkarriere. Få et coachingforløb nu.

Som komponist og sangskriver er man tit sin egen enmandsvirksomhed. Måske er der mange projekter, som det kræver sit at jonglere. Hvad enten du oplever fuld fart på karrieren, men har brug for at finde mål og retning – eller du har brug for at arbejde målrettet for at slå igennem inden for dit felt, så kan Josh hjælpe.

Josh har en fortid som musiker og producer og er i dag ekspert i branding, strategi og trends. Målet med hans coaching er at hjælpe dig med at stille skarpt på det store ”hvorfor” i din karriere. Hvad arbejder du for? Sammen ser I på, hvad du gør for at sikre, at det hænger sammen med, hvem du gerne vil være.

Om Josh Greenberg

Josh Greenberg er amerikaner med base i Danmark. Han har mange års erfaring fra både Spotify og Red Bull, hvor han bl.a. har arbejdet med branding, strategi og marketing.

Josh er uddannet bachelor inden for Recording Arts / Studio Music Production fra Loyola Marymount Universitet i Los Angeles.

Torsdag den 22. april 2021 kan du også høre Josh i samtale med Anna Lidell om De digitale muligheder for DIY-musikere.

Om coachingforløbet

Et coachingforløb med Josh Greenberg er gratis for DJBFA-medlemmer. Alle andre Koda-medlemmer kan også ansøge, her koster et forløb 350 kr. i egenbetaling. Josh Greenberg og de andre karrierecoaches for musikskabere har selvfølgelig tavshedspligt.

Coaching med Josh Greenberg foregår på engelsk. Når din ansøgning er behandlet, kan du starte når som helst.

Karrierecoaching er støttet af Koda Kultur.

Læs mere og tilmeld dig